• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dziewczyny życzę Wam dużo szczęścia, spełnienia marzeń, niezwykłych i wyjątkowych Świąt Bożego Narodzenia, abyście spędziły je w gronie najbliższych Wam osób :) Wesołych Świąt :)

reklama
Dzien doberek a w zasadzie dobry wieczor.Czy moge do Was dolaczyc? Jestem juz Mamusia 4 letniej corci teraz staramy sie o drugiego Maluszka juz 1,5 roku.W ciaze udaje mi sie zajsc ale niestety potem sa problemy :( licze na cud i ze tym razem wszystko juz bedzie dobrze.

Milego wieczoru Kobietki

Aschlee ja również witam serdecznie ;-)

Dziewczyny, jakoś nie było mi po drodze tutaj :sorry2: Dziękuję wszystkim za życzenia świąteczne :*
W ramach rekompensaty składam życzenia na Nowy Rok z podwójną mocą ;-) Niech Wam się darzy, wszystkiego dobrego Kochane! :*

yyy..no i tak...tradycyjnie, Święta święta i po... ;)

mam nadzieję że u wszystkich było radośnie i pięknie:-) za rok..kolejne:-p;-)
a teraz odliczanie do sylwestra:-)

jak spędzacie?

my z dzieciakami wybywamy do przyjaciół i będziemy szaleć do białego rana :-D:tak::-) a potem liczymy na CUD, że dzieci pozwolą nieco odespać :-D

Aschlee Witaj ;-) i na dzień dobry kciuki zaciskam by udało spełnić marzenia.. :happy:

pozdrawiam całą ekipę :)

A ja dzis sie spotkalam z kolezanka z pracy i dostalam dla maluszkow ciuszki, chusteczki i paczke duza pampersow !! az bylam zaskoczona.. nie spodziewalam sie tego....a druga troszke smutna wiadomosc mam zle wyniki krwi i moczu... w moczy leukocyty, erytrocyty, liczne bakterie, nablonki plaskie, okrogle, itp.. cukru nie ma.. to o tyle dobrze... no ale musi byc dobrze ! ;-)

Niech Rok 2015 obfituje w spełnianie się wszelkich marzeń niech przebiega drogą na której zawsze można spotkać PRZYJAŹŃ, ŻYCZLIWOŚĆ I ZROZUMIENIE...
Niech przyniesie dużo ZDROWIA, wiele RADOŚCI,a przede wszystkim SZCZĘŚCIA I MIŁOŚCI!!! oraz tego najwiekszego MARZENIA!!

Truskafffka mam nadzieję, że dobrze się bawiliście? :tak:
My sylwka spędziliśmy w rodzinnym gronie u kuzyna i dziadków ;-)

Olusia oby jeszcze wszystko się unormowało z wynikami :tak:
A prezent od koleżanki super! :-)
Dziękuję, dla Ciebie również wszystkiego dobrego w Nowym 2015 Roczku :-)

reklama
hej hooo hej hooo

Witam ...rok starsza mądrzejsza i wciąż zjawiskowo piękna haha ..

my sylwestra spędzaliśmy w gronie przyjaciół i dziecioli :-) działo się ! Tańce hulance..najpierw z dzieciakami, potem w groni dorosłym :-ppośmialiśmy się, smacznie pojedliśmy, pogadaliśmy... Cudownie tak kończyć Stary Rok i Witać Nowy :D

Wczoraj wybyliśmy wszyscy na sanki - niedaleko domu przyjaciół raj dla małych i dużych :-) najwięcej szalał młody:-) ja z nim też pozjeżdżałam ..ale musiałam przestać, bo mała miała traumę jak odjeżdżałam w siną dal w dół haha szlochała i wołała "mammmoooo tuuuu" więc potem grzecznie córci towarzyszyłam i wspólnie się bawiłyśmy ;-) jeszcze przyjdzie czas że z nią będę szaleć na maksa..niech tylko trochę podrośnie:-p

do domu wróciliśmy wieczorem, dziś chwila oddechu i jutro wybywamy do znajomych na weekend:-)

a potem yyyy.... powrót do rzeczywistości...praca szkoły...brrrr byle do ferii:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry