• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Madziulek u mnie zero stresu, w ogóle nie czuję, że to mój ślub :-D
Jesteśmy na etapie zapraszania gości :blink:
W sumie nie wiem co z nowości załatwiliśmy czego Ci nie pisałam :sorry2:
A jak u Was?

Witajcie laseczki.... ;-)

Ja z moim w sylwka bylismy u znajomych, wrocilismy ok 4 nad ranem... fajnie bylo....:tak:

A tak to od tygodnia leze, szyjka mi sie skraca, wiec leze, leze i jeszcze raz leze... dzis mam echo serduszek i ogladanie szyjki i zapadnie decyzja co dalej... mam juz od tyg skierowanie do szpitala gdyby cos sie dzialo... maluszki fikaja na wszystkie strony i caly brzuch mnie boli...ladnie rosna i przybraly na wadze wiec co raz mi ciezej jest...

katrina115 gratulacje dla corki!!:tak:

Paula noo na ost moj post mi nie odpisałaś :p Pod koniec miesiaca jedziemy po garnitur i buty dla D, zamawiam tez garnitur dla Stasia, dla siebie tylko bolerko ale mam upatrzone i jestesmy ubrani. Zaproszenia juz tez rodajemy. Ozdoby do Kościoła zrobione, auto jednak wypozyczamy, nasze marzenie-mazda z 2015 roku :D troche zaoszczedzilismy wiec sie nam należy :P Alkohol albo po roczku albo zrobie tak jak mowilam, wezme i zaplace po. Za tydzien jade do fryzjera z fryzura i od razu sie zapisze, zeby miec to z glowy. Reszte tzn kwiaty, makijazystka, pazurki zalatwie po roczku, ktory bedzie 11.04, jak ten czas leci :o Noo i w marcu protokół. I zostanie zamowić balony i zawieszki bo jeszcze nie wybralam i wsiooo :D i na głowie będzie woalka, już kupiona i nie żałuję :)
Pozdrawiam Kobietki:***
Ola leż, leż, jeszcze troszkę, wiem jak to jest ze skracająca się szyjką pod koniec.

Tak, wybrana już jest, zadatek też wpłacony :tak: Końcem lutego mam dzwonić, umówić się na pierwsze ściąganie miary i będzie się szyła :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry