• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Madziulek właśnie tak patrzę i patrzę i jednak odpisałam Ci na ten post o którym wspominałaś :-D

Olusia o jej, co znowu się dzieje? Mam nadzieję, że już lepiej? Ty to się namęczysz :-( Ściskam :*

reklama
Paula a właśnie, że nie odp :p Post z 27.11 chyba coś koło tego, zanim Ci się lapki spaliły :p aż przejrzałam, żeby zobaczyc :D
W weekend jedziemy zamówić garnitur, po 15 buty dla D i mamy wszystko (oprocz alkoholu, bo po roczku część a resztę bierzemy i oddajemy po weselu, kwiaty, makijaż i fryzjer pod koniec kwietnia.) Do sukni mam juz wszystko wiec spokoj.
Pozdrawiamy :*
Olka Ty nasz dwupaku jak sie czujesz???
Katrina i jak z oswajaniem ze zostaniesz Babcia??

Madziulek to ja nie mam pojęcia o jaki post Ci chodzi :-p
My wczoraj ubraliśmy mojego Puzla prawie całego ;-) Jeszcze tylko musimy zaczekać na muszkę, pas i poszetkę i może iść do ołtarza :-)
Widzę, że u Was już też fajnie :tak:

Czesc Laseczki
Madziulek - dociera pomalutku to do mnie. Pewnie gdyby Magda tu byla, albo ja tam, to byloby mi latwiej to " widziec". 2 lutego corka ma wizyte to moze cos wuecej sie dowiem.

Paula mniejsza o tej post :p My w sobote byliśmy wybrać kolor garnituru, zmierzyli D i teraz czekamy :) Kolor czarny z przelamanym granatem. Zostana Mu buty i bielizna. w tym tyg jedziemy do Ksiedza dowiedziec sie co i jak :) Ja ubrana, Stas tez wiec z tym ma spokoj. niech juz minie roczek Malemu to pozniej poleci z górki :)
Kasiu i jak? wiesz juz cos??
Olka wszystko pisze w miare na bieżąco ale już najgorsze mamy, został alkohol ale to w maju, zamowic kwiaty pod koniec kwietnia, papierologia i umowic sie z fryzjerem i makijazystka :) Mogloby juz sie robic cieplo bo na dluzsze spacery nie ma mowy a siedzenie w domu mnie dobija :x
Pozdrawiamy :)
Zobacz załącznik 668174Pokażemy się, żeby nie było. Za 4 dni skończymy 10mies, nie mamy zabków, raczkujemy, gadamy mama, baba, dada, tata, wstajemy gdzie się tylko da, jemy co Mama da, pijemy soczki ze słomką. A rodzice zakochani <3

reklama
Madziulek - jesli o mnie chodzi, to wiem, ze dzidzia zdrowa, nerwusek wygrazahacy leksrzowi lapkami (za podgladanie), 14 tydzien. - corka czuje sie dobrze, a ti najwazniejsze. Kto to - jeszcze nie wiem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry