• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Olusia przygotowania pełną parą- z grubsza już wszystko mamy, szczegóły będziemy dopracowywać w późniejszym czasie ;-)
A Ty jak się czujesz?

Madziulek ale słodki Stasiu <3 :* :blink
My już prawie cali jesteśmy ubrani, mi została bielizna, a Puzlowi pas, muszka i poszetka ;-)

Buziaczki Dziewczyny :*

reklama
Trafi mnie..... :wściekła/y: dodawałam fotki, wcisnęłam coś i usunęło mi cały post.....
Jak mi nerwy przejdą to spróbuję jeszcze raz :laugh2:

Tak z grubsza to chyba wszystko :-p
Reszty zdjęć nie posiadam, bo albo nie mam w domu, albo mamy tylko zaklepane, a konkretnie wybierać będziemy w późniejszym czasie ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Noo jaki ładny zbiór, też już macie większość, a kiecka już jest?? Mój to Misio więc ani niemodna kamizelka ani pas nie pasuje, więc będzie pasek albo szelki razem ze Stasiem :)

A tu Cię zdziwię, bo właśnie Miśkom też jak najbardziej pasują pasy ;-) tylko to trzeba mierzyć, bo jeśli chodzi o figurę to nie ma reguły co do mody męskiej :tak: ale jak mierzyliście i nie jest dobrze to lepiej czymś to zastąpić :-)
Tak, suknia już jest wybrana- końcem lutego/ początkiem marca jadę na pierwsze zebranie miary do salonu ;-)

Mnie sie koszmary snia w nocy, spac nie moge, jakas masakra... !! chyba juz mam treme przez cc i w ogole....
shocked.gif.pagespeed.ce.zTDkkC3Wvr.gif

A my dzis po wizycie: Wiec ja po wizycie pojechalam do mamy na obiad, potem do sklepu na zakupy i nie dawno weszlam do domu...malutka jest ulozona glowa w dol a chlopczyk w miednicowo, malutka wazy ok 1725 a chlopczyk 1650.. serduszka ladnie bija...wstepna ustalona data ciecia jest na 2 razy bo nie wiadomo czy lekarz nie bedzie mial wolnego a wiec: na 21 albo 28 marca... no chyba ze sie bedzie cos dzialo to wiadomo ze wczesniej....szyjka 25mm wiec znow mi sie ciut skrocila, zamknieta...
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif
nastepna wizyta 27 lutego :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry