• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Paula Oliwka ma nosic okulary wkoncu jakis lekarz sie nia zajal bo inni odwlekali to ma nadwzroczność i astygmatyzm. A w dodatku juz prawie nie miesci sie w skali wzrostu i wagi :( nie wiem ci lekarze to tylko karzą czekac.

Sylwia oby jednak okazało się, że to nic poważnego :*
A lekarzy to aż nie chce się komentować...

Madziulek strasznie to przeleciało, prawda? :-)
Wszystko gotowe?

Paula yes :D Dawid nie ma butów bo wszystkie Go uwierają :x , ja czekam za bolerkiem do sukni, wszystko zamówione, alkohol czeka, 29.05 jedziemy na sale ustalicc menu i podac ilosc gosci, 54+2dzieci i 6 osob po pol z ekipy fotografa, kamerzystów i zespół. Protokól spisany juz w marcu, zapowiedzi pod koniec kwietnia oddane z naszej parafii, Dawid ogarnia z Ksiedzem bierzmowanie ktore ma za tydzien i pozniej juz tylko czekac, az nie moge sie tego dnia doczekac :) :) a u Ciebie stresik juz jest?

reklama
PAULA Wszystkiego Dobrego Na Nowej Drodze Życia, Miłości i zrozumienia :* opowiadaj jak było i daj wytyczne bo ja muszę jeszcze czekać :p iii zdjęcia poprosze albo namiar na fb :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry