• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
no o rodzaj śluzu na drugi dzień po seksie:tak::zawstydzona/y:

chodzi o to czy wy dajecie radę rozpoznać jaki jest- u mnie dziś rano było bardzo dużo śluzu typu płodnego czyli bj i nie wiem czy rzeczywiście taki mam śluz zważywszy na dzień cyklu czy to wynik mieszanki:-p

Witam,
jestem od dziś z wami;p staramy się z mężem od 2 miesięcy, wcześniej byłam na innym forum, ale niestety zamiast rozmawiać o tym co powinno tyczyć nigdy nie otrzymywałam pomocy w tym kierunku...
powiedzcie mi co o tym myślicie: mam 48 dc, jeden test był negatywny, bóle podbrzusza mam, zawsze myślę że to już mieisączka będzie i nic, mam mdłości, nie powiem że nie:-) ale no ten test, ciężko mi uwierzyć że siępomylił, i to już 2 tyg po spodziewanej, może tak być?

ojej Andzia a tylko jeden test robiłaś??? Wydaje mi się że po 2 tyg od daty @ test powinien wyjść:tak:

Ja pewnie już umówiłabym się do gina :-) aby sam popatrzył co tam się dzieje i wrazie co coś dał na @:tak:
Rób drugi test nawet zaraz:-) jak negatywny to do gina.

Asaiczek a ja właśnie tak zauważyłam dlatego ... a że u mnie ciągle owu brak, dlatego pytam:tak:

Ostatnia edycja:
byłaś niedawno???
jak tak to bierz leki, przecież powiedziałaby Tobie że tam coś zaczyna się dziać:-)

Niestety czasami naturze trzeba pomóc...:tak:

Roza- qrcze może to być mieszanka! chociaż nie bylaby przezroczysta ;) nie zwracałam wcześniej uwagi, ale może być to śluz owyulacyjny i pamiętaj- nigdy nie ma wstydliwych pytań- przecież wszystkie jesteśmy tu takie same ;)

andzia- po pierwsze witaj, po drugie zrób test, betę z krwi i jak to nic nie da to do gine w te pędy, bo może coś sie zaczopowało u Ciebie i trzeba będzie lutką wywołać. Qrcze nie ma co zwlekać, czasem lekarze wiedzą co robią i bez sensu się męczyć. Jeśli jestes w ciąży to lutka nie zaszkodzi, jeśli nie jesteś to @ przylezie wcześniej a to chyba lepiej niż czekać na ta france w nieskończoność. :)

Karolinka no tak,ale jednak...:-D pytanie intymne to jest:-)
No mam nadzieję że owu w końcu będzie... Też mi się wydaje że nie byłby to czysty śluz,zresztą po 10 rano i paru wizytach w toalecie he he:-p

reklama
Roza ja tez uwazam ze to sluz plodny :-) oj beda dzisiaj seksy he he:-) Kochana mnie to mozesz o wszystko wypytac ;-) i pewnie kazda z nas :-) no i dobrze widze ze maly skoczek sie pojawil :-)

Dziewczynki oj ja cos czuje ze duzo z nas dostanie spozniony prezent na dzien mamy :-D:-D:-D

Andzia kurka trzymam kciuki za ciaze. Ale bete to ja bym juz dawno zrobila :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry