• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzień dobry wszystkim :) !
yes2.gif
od rana świeci słoneczko, zapowiada się piękny dzień ale mi jest już gorąco :P
unhappy.gif
razem z G wstaliśmy rano walczyć z szerszeniem który nam wleciał do pokoju
shocked.gif
shocked.gif
skąd się wziął to nie wiem
mad.gif
no i denerwują mnie ptaki
yes2.gif
jakieś czyżyki czy coś się gania :P
rofl.gif

reklama
Witam ;-)
Szybko życzę miłego dnia skarbki !!!!!!!!!!!!! :-)

Ja przed 10 wybywam do psiapsiółki połazimy sobie po mieście poplotkujemy itd, wykorzystam ten dzien sobie ile można, :-) a potem na 16 fryzjer :-)
Viola pewnie juz w szpitalu !!!!!!!!!

Słonecznego dnia chyba nie musze życzyć bo słoneczko na pewno do każdej z Was zagląda ;-) :-)

BUZIACZKI !!!!! :*:*:*:*:*:*:*:*

Dzien dobry i ja mówię

ale dzis chorobowo bo od 4 nie spię i wymiotuje i rozstruj żołądka :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:fatalnie sie czuje a taka piekna dzis pogoda a mnie grypa zoładkowa dopada albo czyms sie przytrułam :zawstydzona/y: nawet do pracy nie byłam w stanie sie zebrac no masakra jakas
uu Ilonka to lalunia z Ciebie bedzie dzis hehe i pewnie humor sie poprawi zaraz :* i bardzo dobrze

Katka z lasku zamierzałam skorzystać ,ale mam nadzieje ze sie nie rozłoze bardziej do soboty :szok:
co mi pomoże??????

Karolina alooo co u malenstwa????

Rozia ja dzis w domu to porozmawiamy i Anula he he juupi
jak nie obrzygam wszystkiego upsss

witam - ależ upał!

truskawka dzieci jest szt cztery. dwie dziewczynki i dwóch chłopców i powiem i, że przy nich moje dni też są zbyt krótkie , żeby wszystko ogarnąć

jane dawaj tu tą dietkę

ilonka czekamy na metamorfozę

hej dziewczyny;D wzięłam wczoraj tą luteinę, na razie nic nie czuję, następną wezmę wieczorem, nie chcę brać za dużo bo ponoć małpa po tym duża, a taki gorąc to może źle się skończyć dla takiego chudzielca jak ja;D

Dziendoberek :-):-):-)

Malami biedactwo :-(coz cie tak rozlozylo ??? Ale na pocieszenie laseczka z ciebie ze fiu fiu :-)

Roza szalej dziewczyno bo w tym cyklu napewno bedzie owulka :-)

Asaiczek a ty od kiedy sie znowu starasz??? Po pierwszej @ ???

Piateczko :-) ty dla rownowagi plci musialbys zaliczyc teraz blizniaki hi hi

Karolcia moja kochana prawie o polnocy wyszla od lekarza. Ma sie pojawic u nas . Jagodka rosnie zdrowo ale Karolcia ma chore nerki :-(:-(:-(

Dziewczynki ja mam troche szycia wiec zmykam. Milego dnia dziewczynki :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry