• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Katy bo chyba Ty pytałaś, byłąm w kotlinie będkowskiej i jeszcze jakiejś tam, ale nie pamiętam... Ale fakt faktem trochę się namęczyłam, bo cały dzień spacerowaliśmy...

Roszpunko tylko problem w tym,że z tańszych, to ja nigdzie rozmiaru nie moge na siebie znaleźć :-( Aczkolwiek i tak nie kupuje tych najdroższych, bo znalazłam polską firmę, tylko ona ma mało ładnych niestety, ale cóż... Trezba sobie radzić :-)
Super,że weselicho sie udało i jednak sie wybawiłaś :-D:-D:-D

Truskafffka niezły agent z tego Twojego Matiego :-D:-D:-D

zmykam, będę później :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Rozia, a szukałaś kiedyś w tesco? Nie wiem od jakich obwodów zaczyna się tam rozmiarówka, ale mają duże miseczki przy małych obwodach. :tak: Też jestem fanką porządnej bielizny, wolę kupić drożej a porządnie, ale na czas ciąży nie warto. Tym bardziej że ten rozmiar się zmienia z miesiąca na miesiąc:shocked2:

hej! jednak nie daje rady długo na słońcu wysiedzieć. a co to będzie dalej. jeszcze 3 miesiące przede mną. cóż pozostanie mi siedzenie w domku.

roszpunka cieszę się że weselicho się udało a ty się wybawiłaś

truskaffka wasz młody jest niezły. no i zazdroszcze tego wypadu nad morze. my w tym roku chyba nigdzie nie pojedziemy bo nie dałabym rady. dobrze że mieszkamy w domku pod miastem i mogę korzystać z ogródka

piąteczka no to teraz &&&&&&&&& za dobre wyniki

karolcia no to jeszcze tydzień i bye bye teściowa

karola kup mamusi dobre buty
papa.gif
żeby mogła iść sobie daleko i szybko nie wrócić

to ja dam na msze- taka dwugodzinna

albo zacznę jeździć walcem
10_1_132.gif

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ilona dobrze że nie jesteś całkiem odcięta od świata ;) udanego zakupu nowego lapika
Jane liczę że się pochwalisz trochę fotkami :)
Karolina tydzień bez teściowej...bezcenne :cool2:
Rozia lepszego samopoczucia życzę
Katy hehe niezły plan na poniedziałek, będziesz moim wzorem do naśladowania :p
Domiśka, jak masz okazję, to brykaj na L4, odpoczniesz, naładujesz akumulatorki i lepiej wam będzie ;)
Piąteczko &&& za zielone światło do boboseksów ;)
u was jest jaskinia, u nas dziupla:-D
Roszpunka no to się wybawiliście, Maksi będzie roztańczony ;)
ja z młodym na sześć dni przed porodem byłam na weselu i to jeszcze za świadka robiłam:-D
Agnes :) ogródek to jest to co tygryski w taką pogodę lubią najbardziej ;)

Axa a wy juz macie imie dla niunki???
Ilonka a ty nie mozesz zadzwonic do gina i sie zapytac czy to cos niepokoajcego???:tak:
Agnes masz racje domnek to cos wspanialego pomysl sobie ze juz w przyszlym roku ty i twoje malenstwo bedziecie tam urzedowac :tak:
Piateczka czyli nie tylko ja sobie lubie pospac:cool2:................a kiedy robisz ta liste badan??
Truskaffka ale masz malego madrale .....ma chlopak leb na karku:-D
Roszpunka mowisz ze weselicho fajne? To dobrze, ale ci zazdroszcze tego siedzenia w basenie ;-)
Rozia to nie szalej ty juz pomalutku sie ograniczaj z takimi ekscesami, chociiaz przebywac na swiezym powietrzu to samam radosc:tak:
Karolcia kup jej bilet w jedna strone:-D.....albo postaraj sie ja z kims zesfatac to sie kobiecina swoim zyciem zajmie a nie bedzie waszego urzadzac :tak:

reklama
piąteczka no to sobie fajnie pospałas,, raz na jakis czas sie kazdemu nalezy !!!!!!!!!!!!!!!!!! mam nadzieje ze wyniki wyjda OK i szybko zaczniecie bobosexy :-)
Roszpunka jeszcze raz napisze ze świetne ubranka kupiłas dla Maksia no i te butki dla siebie wypas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja tak czekam az u mnie na osiedlu otworza lumpa z udzieza z angli, juz wystawa zrobiona, ubranka wiszą wiec mam nadzieje ze lada dzien otworzą i cos dokupie fajnego dla siebie czy malucha.,,
zabawa udana - a to najwazniejsze ze nie siedziałas tylko sie wybawiłas , Maksiowi pewnie bylo jak w raju jak mama tak wykołysała ,,,,,,,,,, a Maksiu reaguje na muzyke ????????
Co do tej wydzieliny to nie wiem naprawde czy to czop czy nie........ ehh pewnie i ja pochodze sobie do terminu nawet z rozwarciem.......!!!!!!!!!!!!!!!!
truskaffka ale cwaniaczek z małego hehe........ ale zazdroszczę tego wyjazdu,.,,, nie wiem czy pisałas ale gdzie dokładnie sie wybieracie ???????????? wybacz sklerozie .......jesli juz pisałas...:-p co do kompa to ciort wie czy nam dadzą na raty......takze sie okaze w praniu........ale mam nadzieje ze tak bo bez kompa to czasem jak bez reki :szok::rofl2::sorry:
agnes lepiej sie chować w cień w taki skwar tym bardziej w naszym stanie :tak:
karolina a to bedzie laba bez tesciówki ..co prawda krótka ale zawsze to cos ;-)

widać moje sygnaturki ??????????????????????????? bo u mnie ich nie ma pod postem............:shocked2::eek::crazy:

Katy tak jak pisałam wiele razy, chodze na nfz nie prywatnie takze nie mam takich przywileji aby sobie wydzwaniać do gina - niestety !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a i tak pewnie by mi kazał sie nie męczyć , a w razie boli przyjechac na IP ,,,,

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry