Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Czesc dziewczyny.Trzymam kciuki za dziewczyny na wylocie.Ilonka to jednak nie ma Julki.U mnie tez chlopak czwarty.Myslimy nad imieniem.Moze Szymon.Narazie mam Filipa Bartka i Kube.
Losiczka zagladam czy juz zafasolkowalas.Trzymam kciuki.Jak to jest bycie mama 4 facetow? A ty jestes z Poznania? ja mieszkam 50 km od Poznania
Kasiu a jak ogólnie sie czujesz oprócz odczuwania tych upałów ???????????? U mnie na szczęscie nie ma piekła, jest tak fajnie przyjemnie .....i niech tak zostanie .... niech ta koncówka nie bedzie aż taka cięzka .......... Andziak podoba mi sie Filip :-) no mojej Juleczce jajeczka wyrosły ......
u nas dzisiaj piekiełko więc wybywam na ogród. brat ma z bliźniakami przyjechać więc juz szykuję im basen co by miały gdzie się pluskać cały dzień. a poza tym nic nowego. dobrze że mam to L4 bo ciężko mi już a w pracy to bym chyba rady juz nie dała. wczoraj miałam prasowanie dziecięcych rzeczy więc już chociaż to mam z głowy. czekają sobie już w komodzie. teraz musze zrobić listę dla siebie co potrzebuje i pomału kupować. dla malucha brakuje mi wanienka ale to muszę się do ikei wybrać no i wózek.
wpadne poźniej to nadrobię wasze wpisy. na razie zyczę miłego dnia. pa pa
ilonko nie mam czym zrobic fotki bo w tel aparat się zepsuł , a w fotograficznym m ma jakąś dokumentację , więc nie ruszam. Ale zakupiłam trzy koszule do dżinsów- dwie w kratę i jedną gładką -błękitną. A dla córci ciemno różowe spodenki.
kasia es ślij kochana fluidki ślij- bo masz czym dzielić hi hi. Kiedy będziesz wiedziała jakeij płci sa maluszki??????
No to sie melduje...........dziendoberek:-):-):-)dzisiaj mam niespodziewanie dzien wolny
Piateczko wrzucaj foty tych zakupow co ci ten humorek polepszyly Roszpunka ..............mam ochote zapytac jak to jest seksic sie z takim brzuszkiem juz na wylocie.......:-)ale sie wstydze Ilonka rozumiem ze spac nie mozesz przez ciaze a nie przez Jasia.........czyli Pawelek wie co robi.......mamcie juz sobie szkoli od malego Losiczka nic sie nie martw jak Ilonka pisala jeszcze nic nie przesadzone ;-);-);-) Jane kochana tule trza w koncu cos zrobic z ta wredota!!!!! Niech cholera juz nie wraca Kasiu kto wie moze jeszcze wrocisz kiedys tu z maluszkami i pokazesz im gdzie mama chadzala ;-);-);-) Ania jeju ty uz 19 tydz
A u mnie jak to Ania wczoraj pisala EKG zawalowca.....jakos teraz mi sie poprzesuwaly te owulki......hmmmmmm.......ciekawe czy w ogole przyjdzie. Staraczki jak u was jest ze sluzem przed owu.....bo u mnie juz zaczyna zanikac , plodnego jeszcze nie bylo a ja na owu czekam
piąteczka tak czy siak zakupy udane i humor powrócił .......:-) Kasiu spac nie mogę bo męczy mnie zgaga okrutnie i biegam ciągle siku, od 1 do 3 jest najgorzej bo co 10 minut dosłownie ..... :---( a spać kłade sie przeważnie przed 12 bo wczesniej nie dam rady zasnąć ..... takze mało snu mam i juz nie przezyje takiego szoku jak z Jasiem.... no ale nie powiem marzy mi sie choć jedna przespana noc jeszcze przed porodem.....ale pomarzyć to sobie mozna,..........
Jakie plany na wolny dzien ?????????????????????
katy ano seks z brzuszkiem to już sport wyczynowy hi hi. Korzystaj z wolnego i leniu**** ile wlezie. Już odpisałam ilonce , że nie mam jak fotek zrobić
a mnie tam nie przeszkadzał brzuch w weekend hihihi ........jak sie miało tyle przerwy to nic nie przeszkadza nawet ten bębenek :-):-):-):-):-):-):-):-):-)