• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

No to p.doktor mnie dobila :-( powiedziala ze po wyrwaniu 8 może sie miesiąc goic:-( a tu u mnie dopiero 8 dzień:-(.Wlożyla mi lekarstwo uf..... co za ulga i co drugi dzień mam do niej zaglądać .

Dziewczynki uwierzcie mi że ja nawet w 1% nie mam dola że testy negatywne że @ przychodzi poczekam na swoją kolej .Czasu mało ale co tam jak ma być to będzie :-) Jeszcze 5 cykli mi zostalo do wykonania mojego planu he he ;-)

Andziak ja jestem dumna że jestem mamą 4 facetów. W domu mam tylko 2 :-) więc nie jest tak żle. Super jak synowie dzwonią przyjerzdzają radzą sie w sprawach sercowych :-) a ja jak to mama myśle w nocy:sorry2: i przeżywam wszystko ale właśnie dlatego tak cudowne jest bycie mama.

A ja wypompowana jestem na maksa :-( przez ten cholerny ból . Bardziej mnie boli niż przed wyrwaniem :-(

Aniu toż to Ci już z górki leci suwaczek ;-)

reklama
Ilonko, tak w ogóle to czuję się świetnie, troszkę mnie wczoraj brzuch pobolewał wieczorem, ale to pewnie dlatego, że się tam wszystko rozciąga więc staram się nie stresować... No i cerę mam fatalną, cała wysypana - twarz, szyja, dekolt, plecy :baffled:. Ehh, takie życie ;-)
Piąteczko, mam nadzieję, że 13 sierpnia na genetycznym maluchy się ujawnią, bo idziemy prywatnie na dobry sprzęt. U mojego gina to marne szanse, żeby coś zobaczyć...
Katy, ehhh... Ja to już bym się spakowała i pojechała, tylko mój m nie ma przekonania do wyjazdów za granicę. Ale kto wie, może kiedyś... Jak już nas nasze państwo wk.... do tego stopnia, że czara się przeleje ;-)
Aniu, a ja dziś kończę 17 i zaczynam 18 :-)

ojjjjjjjjjj TY biedna nasza losiczko.......... się dopiero wycierpisz ...zęba nie ma a ciągle boli ..........:baffled::-(:-(:-(:-(:-( mam nadzieje ze jednak nie miesiac to Cię bedzie tak boleć a szybciej sie zagoi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kasia to moze bedą córy jak Ci sie tak cera popsuła ????????????????

OGŁASZAM CASTING NA PROWADZĄCĄ NASZEJ TABELKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

BO PO PORODZIE TO MOZE MNIE TAK CZĘSTO TU NIE BYĆ, I MOGĘ NIE WYRABIAĆ Z NADRABIANIEM POSTÓW I EDYTOWANIEM DANYCH.....WIEC MOZE LEPIEJ KTOŚ INNY NIECH TO PRZEJMIE ......?????????????????

losiczko miesiąc??????????? nie......... tak źle nie będzie. Powiem Ci, że mnie powoli przeraża "dorosłość" mojej najstarszej- całkiem osiwieje

ilonka widzę, że myślisz o wszystkim, więc koniec blisko:tak:

kasiaes czekamy na foty , a to będzie trójwymiarowe???

witam, piję kawkę i zabieram się zaraz za robotę:-D nawet mam ochotę muszę się czymś zająć...
całe mieszkanko na mnie czeka... przez ten rok nieźle się gratów uzbierało. Trzeba z tym w końcu zrobić porządek. Zapodałam rano tabletki przeciwbólowe...właśnie zaczynają działać ... a ja zabieram się za mycie okien, sprzątanie w szafkach, układanie papierów i co innego mi przyjdzie do głowy:-D m pojechał po półki do schowka i dziś będzie je montować (w końcu po roku:blink:)

gosiulek gratuluję bo nie pamiętam czy już to zrobiłam:sorry2:

viola, katrina, gratuluję grzecznych, zdrowych dzieciaczków,

ilonka, roszpunka wy już lada dzień też wielki dzień:tak:

karolina z jednej strony fajnie jak masz od rodziny jakieś rzeczy dla maluszka i trochę to budżet odciąży ale takie stare rzeczy to aż niemiło w rękach trzymać a co dopiero takiego maluszka w to ubierać. Ja z urlopu przywiozłam całą walizę ciuszków, ale w większości są w bardzo dobrym stanie i takie lepsze mi siostra zostawiała. A nawet jak coś mi się nie spodoba to mogę po prostu wyrzucić. Spotkałam się też z wujkiem, który ma 6 letnią córkę i 1 rocznego synka i też nam zapowiedzieli, że dla nas trzymają ciuszki. A oni akurat kasy mają dużo więc jak kupują to dobrej jakości więc podejrzewam, że jak coś dostaniemy to będzie ładne. A siostra dała nam jeszcze chyba z 6 prześcieradeł różnej wielkości (do wózka, łóżeczka albo kołyski). No i jeszcze krzesełko karmienie.jpg pewnie na razie jeszcze pożyczymy je szwagrowi ale zawsze to jeden zakup mniej.... cieszę, się z jednej strony, że to mamy ale z drugiej tak mi smutno:-( no ale cóż kiedyś może się przyda.

katy trzymam kciuki za tatę!!!!!

ilonka ja chyba nie jestem aż tak regularnie, żeby się tego podjąć:sorry2: ale póki co możesz mi wpisać datę następnej na 18. 08.

zmykam, będę pewnie potem
miłego dnia

JA GLOSUJE NA ILONKE :-):-):-) Bedziesz miala czas to tabelke wkleisz :) :) :) Malego do cyca i :-D a ty do laptopa :-D

Piateczko najgorzej z pierwszym "doroslym" potem to juz nie jest tak zle :-D ale prawda jest taka ze przejmuje sie wszystkim. Czy wroca cali z imprezy ? Czy maja z czego zyc ? Jak w pracy??? Nawet jak beda mieli po 40 lat ;-) to sie bede zamatrwiala ( mam nadzieje ze dozyje he he )

losiczka ano juz tak jest, że dla rodziców dzieci zawsze zostają dziećmi niezależnie od tego ile mają lat. I dlaczego miałabyś nie dożyć? moja babcia ma 46 letniego- ale wnuka

kasia, no trochę znaczenie się odmieniło:-D Ty masz upały biedulko? U mnie od rana padało i pochmurno. Ale pewnie jeszcze przyjdą, bo do mnie prosto z Wrocławia pogoda leci:-);-) Ależ jestem ciekawa kogo tam nosisz:-)

Ilonka, ja też się wcale nie zdziwię, jak Marysia będzie pierwsza. Tym bardziej, że Malutka tak szybko rośnie. Może będzie chciała szybciej się wydostać z ciasnego domku:-) A jak tam sierpniówki? Rozpakowują się dalej?

agnes, ale ten czas leci! Już 31 tydzień u ciebie:szok: Prasuj i szykuj, ani się obejrzysz a będziesz z bobasem:-)

katy, jak to m mi raz powiedział, ja nic nie robię tylko d... wypinam, a on odwala czarną robotę:-D:-D:-D

losiczka, biedactwo:-( Co za wredne zębisko!!!! :angry: Mnie też czeka wyrwanie ósemki po ciąży, bo mi krzywo wyrosła:szok::baffled:
A z dziećmi tak już niestety jest, zaczynamy się martwić przy II i tak zostaje już na zawsze.
Super, że masz dobrych chłopaków, którzy przyjeżdżają i zwierzają się. Najważniejsze, że się dogadujecie i że wiesz jak żyją.
Ja zazdroszczę mojej teściowej tego, że też potrafiła 3 synów tak wychować.

jane, pewnie że się przyda!:tak: Nawet nie myśl inaczej:no: ;-)

Hallo Kochane!
U Nas upały, 35 w cieniu:szok: ale.... wczoraj jeziorko, dzisiaj planuję piknik nad jeziorem zamiast obiadu:-) Wczoraj siedzieliśmy do 20 bo było tak cudnie!!!
Ja też głosuję na Ilonkę, dane do tabelki prześlemy na PW, żeby było prościej, i jak będziesz miała czas to wpiszesz:-) Zresztą i tak nie wytrzymasz bez nas, a My bez Ciebie:-D Ja mam wizytę 3 sierpnia, u nowej gin, no zobaczymy, czy sobie polepszyłam:sorry2: Plus na pewno jest taki, że ma gabinet 500m od mojego domu, więc już nie muszę męczyć M, żeby się z pracy zrywał!
Miłego dnia Wam życzę!!!!!

reklama
ilonka24 a ja sie właśnie zastanawiałam gdzie się podziałaś a tu prosze hehe tu cie znalazłam i taki piękny suwaczek :D trzymam kciuki && za ciebie i Pawełka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry