• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Dziewczyny tonę w zdjęciach
laugh.gif
sorki jeszcze nic wam nie wrzucę...ale ale... mam za to filmik jak Matik tańcował ze swoją "żoneczką" Natalką
laugh.gif

Ostatnia edycja:
truskafka ale Twój Prezesik wywija...........i jak potrafi ........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :szok: super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ty sie nie wygłupiaj tylko szybko dawaj pare fotek z ta Twoją młodą i jędrną dupką - jeszcze hihih :-p :-D

Ostatnia edycja:
Dzień dobry !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

Miłego i słonecznego dnia życzę ...........:-) :-):-):-):-):-):-):-):-)

losiczka :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( przykro mi kochanie .................a ja tak bardzo wierzyłam ze jest ta dzidzia ...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! słoneczko trzymaj sie ............... kciuki ślę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i jeszcze fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

NO i co .............. zaczynam 40 tydzień ...........:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

dzień dobry dziewczynki

truskafka ale daje czadu!!!!!!!

rozia trzymam &&&&&&&&& będzie oki

katy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co z Toba?????????

u mnie juz na papierze czerwono, więc @ się rozgości lada moment na dobre

piąteczko, losiczko .........kurcze...............:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Trzymam za Was bardzo mocno kciuki kochane.......... &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& aby następny cykl był juz WASZ !!!!!!!!!! abyście miały te malutkie cuda pod serduchem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Mam nadzieje ze lada chwilka Ja i Roszpunka juz nie bedziemy blokować miejsc ........:tak::-) i zacznie sie wysyp fasolek .......;-) :-)

Mąż w Łodzi dziś jeszcze takze my z rodzicami wybieramy sie na trawkę do dziadków ......... bede uczyć Jasia jezdzić na rowerku to moze po takim dniu urodzę.........?????????????????? taaaaaaaa....... pomarzyć można co ......???????????????? :confused: :cool2:

Roszpunka ........... no i kolejna kobitka rozpakowana .......... ;-) :-) :sorry2::shocked2:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry