P
piąteczka
Gość
dzień dobry dziewczynki
ania to superaśnie- a później niech Ci to wszystko lotto hi hi
miłego dzionka laseczki
a ja miałam nieprzespaną noc- pełnia była???????? bo łysy tak świeci, że szok. do tego moje zwłoki kochane tak chrapały, że się musiałam wynieść z sypialni do pokoju dzieci. ciekawe kiedy wstanie i jakim stanie he he- pewnie opłakanym
ania to superaśnie- a później niech Ci to wszystko lotto hi hi
miłego dzionka laseczki
a ja miałam nieprzespaną noc- pełnia była???????? bo łysy tak świeci, że szok. do tego moje zwłoki kochane tak chrapały, że się musiałam wynieść z sypialni do pokoju dzieci. ciekawe kiedy wstanie i jakim stanie he he- pewnie opłakanym
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Alez mi sie nie chce,do tego po wczorajszych harcach w ogrodzie,wycinaniu jeżyn,poklulam sie niezle i dzisiaj caale rece obsypane....hmmmm.....moze mnie z pracy wysla do domu jak zobacza-nie obraze sie
,a 27 sierpnia rocznica 2 latek,wiec nam sie należy.więc żegnam sie Serca moje z Wami na te 14 dni,mam nadzieję że jak wrócę to spadnie tu na mnie lawina dobrych wiadomości,a tabelkę staraczek pustą!!!!!!bo sie wszystkie do ciężaróweczek przeniosą!! życzę miłych wakacji i Wam,buziaki dla naszych forumowych dzieciaczków,trzymajcie sie Kochane,będę tęsknić!