• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dziendoberek :-)

Piateczko ja podziwiam twojego męża :-) Moj chłopina starzeje sie normalnie :-( Już nie te czasy że przytulanka co drugi dzien ;-) ( ale mi sie marzy he he)

Dziękuje za kciukasy,fluidki .Nastał czas czekania narazie spokojnie u mnie świrować zacznę za 13 dni hi hi

Roza dopuki nie ma wyników badań to nie załamujemy sie kochana .Nawet z pco mozna zajść w ciąże :tak:

Katy bedzie dobrze kochana tatko walczy ma wsparcie zobaczysz jeszcze troche i będzie zdrów jak rybcia-pypcia :-D:-D:-D

Ilonko normalnie nie moge sie nacieszyc Twoim szczęsciem :-):-):-)

Miłego dnia dziewczynki :-)

reklama
Hej dziewczynki - ja tez sie wyspalam choc musialam przeniesc sie na kanape do salonu bo moje dzieciatko postanowilo w srodku nocy do nas przywedrowac, a ze wierci sie i rozpycha niemilosiernie to musialam sie ewakuowac.
ROSZPUNKO - to czekam na dobre wiesci po wizycie. U mnie tez cisza ale ja nie nalegam jeszcze na porodowke :-) podklady tez biore jedne - po poprzednim porodzie zakonczonym cesarka niestety nawet paczki nie uzylam a po tygodniu juz nic nie potrzebowalam - jakos tak expresowo :-D:-D
KATY - oby tatko szybko doszedl do siebie, w koncu corunie zobaczyl :-D
Milego i owocnego dnia dla kazdej z Was.

witam i ja dzisiaj!

roszpunko no to powodzenia na wizycie. oby juz się coś zaczęło. no i daj znać po co i jak

katka cieszę się że pomału z tatka lepiej. teraz zobaczysz każdy dzień przyniesie poprawę. nadal &&&&&&&&&&& zaciskam. co do wózka o ja chcę taki 3 w 1 i muszę mieć przed porodem zwłaszcza fotelik bo inaczej malucha ze szpitala nie dostanę. tak więc niech się zdeklarują bo czasu co raz mniej

roza póki nie ma wyników nie załamuj się. pozytywne myslenie to połowa sukcesu. tak więc głowa do góry. a ty juz u endokrynologa byłaś?

losiczko
to dzisiaj twój dzień. trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

marysia ty juz tez na wylocie. cos się rusza czy cisza?

a ja dzisiaj znowu lenistwo. no nie ma jakos sił i weny do działania. wstawiłam barszczyk na obiad. ogarne troszkę dom i leżę brzuchem do góry.

Dzień dobry kobitki

chciałam życzyć wam miłego dnia
przesłać fluidków od Lily ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Katy a dlaczego miałabym się gniewać?? no co ty nie ma nawet takiej opcji :) dalej kciuki dla taty trzymamy

I ja się melduję :-) Dzień dobry :-)

Ja dziś w przeciwieństwie do Was się nie wyspałam, bo m mnie obudził jak wracał z pracy i już zasnąć nie mogłam :-( Ale jakos to przeżyję :-) Ja na szczęście nie muszę dziś gotować :-) Przyjeżdża szwagier i stwierdziłam,że na pizze pójdziemy, a co się będę przemęczać :-)

Katy nic się nie stresuj, my sie nie obrażamy, tylko dawaj od czasu do czasu znać jak sie sprawy mają i bedzie git :-) trzymam kciuki,zeby było co raz lepiej z tatą :-)

losiczko no to dla Ciebie teraz codziennie fluidki będziemy wysyłać i może coś z tego wyjdzie :-) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dziewczynkowe wysyłam póki co :-) Reszta dziewczynek w potrzebie niech też się częstuje :-):-):-)

Ciekawe co tam Roszpunce pan doktor powie.... Może w końcu wyślą ją na wywołanie :-):-):-)

Więcej póki co nie pamiętam, ale wszystkim życze udanego dnia :-):-):-)

PS. do mnie znowu zaczęła się usmiechać przyjaciółka-porcelanka :wściekła/y:

Dzień doberek kochane :) Przepraszam że nic nie piszę ale ostatnio ciągle zabiegana, zawalona robotą i nowymi wizjami, ale czytam was na bieżąco :*

Katy -&&&&&&&&&&&&&& za tatka aż mi się łezka zakręciła w oku jak czytałam o Waszym spotkaniu
Kasia-es
- babko oszczędzaj się!!!! cieszę się że wszystko dobrze :*
Losiczko -&&&&&&&&&& za duszenie węgorza :D
Piąteczko- jak tam dziś samopoczucie ???????
Roszpunka - na porodówce????
Ilona- jak ja się cieszę że tak szybko wracasz do formy jak ja bym chciała tam mieć w przyszłości. A Pawełek nadal taki grzeczniutki? no i jak Jasio???
Róża - będzie dobrze kochanie zobaczysz

przepraszam nie pamiętam więcej ale Wszystkie gorąco pozdrawiam

Agnes nie idę, zrezygnowałam z dzisiejszej wizyty... nie mam ochoty nigdzie chodzić, zobaczę jaki będzie wynik hormonów i co mi powie na następnej wizycie. Jednak wyniki tarczycy mieściły się w normie i skoro przez co innego nie mogę zajść to odpuściłam. Ale w następnym mieś pójdę..

roza jeśli możesz ja bym poszła. może ciężko w to uwierzyć ale tarczyca naprawdę moze prowadzić do problemów z zajściem w ciąże albo prowadzić do poronienia. ja mam 2 koleżanki które właśnie przez niedoczynność poroniły. jedna po leczeniu 2 miesięcznym juz zaszła w ciążę a teraz ma już drugą córeczkę.

ja też się leczę u endokrynologa bo jestem po operacji tarczycy. jak mi wyrównała hormony to od razu cykl się unormował i jestem w ciąży. ale cały czas pod kontrola i na tabletkach. u mnie TSH jest od 2 lat w okolicach 0,8-1. i wg mojej lekarki u kobiety w moim wieku i planujących ciążę to najlepszy wynik. prolaktyn a u mnie cały czas w normie była. tak więc jeśli masz mozliwość skonsultuj się z jakimś endokrynologiem.
jak byłam u ginekologa to mówił mi ze z punktu widzenia ginekologicznego oni aż tak rygorystycznie nie patrzą. ważne aby hormony tarczycy były w normie. a ja wiem po sobie i po koleżankach że norma nie zawsze oznacza że łatwo zajdziesz. norma jest aż do 4,2 a to sporo i już u młodych kobiet zachacza o niedoczynność.

ale to twoja decyzja. to tylko moje rady i doświadczenie ostatnich 7 lat jakie minęły od mojej operacji

reklama
witam was u mnie juz pomalu sie wszystko normuje objad gotowy pranie jedno juz zrobione drugie w trakcie poranek nawet spokojny az wierzyc mi sie nie chce ze tak cicho u mnie bo w ostatnich dnich dawali popalic baly na 1 m dostal prezent z przymusu bo caly czas na rekach nie moglam nic zrobic wiec chustawka sie przydaje troche uwolinlam sie w przyszlym tyg mam wizyte u lekarza wiec zobaczymy co sie dzieje ciekawego w srodu ,,, moj m tez grzeczy chyba troche spanikowalam tym sms moze nie chcial mnie denerwowac musze sobie to jakos tlumaczyc
ilonko fajnie ze czujesz sie rewelacyjnie
roszpunka oby koniec nastapil szybko wiem jak sie czujesz mialam to samo
reszte dziewczyn przepraszam ze nie odpisalm musze was sporo nadrobic milego dnia kobitki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry