• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Ania, ty to biedna jesteś z tym spaniem. Męczy cię ta ciąża strasznie. Nie masz przypadkiem anemii??

Rozia, nie może tylko na pewno będzie:-) Mam nadzieję, że już w czwartek z rana dostanę kroplówkę i że pójdzie w miarę szybko.
A ty dostaniesz telefon z tymi wynikami? Czy sama będziesz dzwoniła lub szła?

piąteczko, twój m jeszcze nie kwiczy z wyczerpania?? ;-):-D I plusik jest, więc &&&:-)

Ostatnia edycja:
Roszpunka cieszę sie ze nie bedzie problemów........:-D czyli odliczamy dni ........:-D:-) a moze jednak Maksio zdecyduje a raczej bedzie łaskawy sam wybrać sie na ten świat ........:-):-p a to byłby psikus jakby w srode sie zdecydował.....dzien przed wywołaniem :baffled::-D
agnes ja mam z CANPOL Babies wkładki i fajne sa........... nie podrazniaja suteczków :-D
Aniu ja tak sama ledwo co wstałam dzis.........przez pogode niestety........rano było u mnie 15 stopni :szok:
axarai no ja akurat teraz bym wolała ten skwar.......ale jak na złość cholera jasna, jak chodziłam w tobołkiem przed sobą to było piekło a jak juz tobołek leży w łóżeczku to deszcz i zimnica :baffled::crazy::wściekła/y: no babie sie nie dogodzi .........:-D to TY kobito dziś siedz w domu i sie chłódź !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gosiulek daj znać natychmiast jak wrócisz z wizyty- i spokojnie - przynajmniej się postaraj

karola ja myślę, że wymyślisz jakąś subtelną złośliwość- wierze w Ciebie

U mnie dziś w sam raz, 20 stopni. Od środy ma być znów cieplej.
W środę jest nasza rocznica zaręczyn,może synek chce nam zrobić prezencik:-)

karolina, może kupcie im jakiś fajny alkohol, sztuk 1:-) Albo jakąś porcelanę... tylko nie za ładną, bo nie zasłużyli;-):-D

Gosiu, &&&. Daj znać koniecznie jak wrócisz.

Roszpunka nie mam anemii moja hemoglobina 14,4 :) po prostu lubię sobie pospać i tyle wole to niż tulenie porcelanki przez całą ciążę :no:nawet kupiłam sobie glukozo metr i też jest dobrze chyba na czczo mam 5,1 a norma od 3,4 do 5,5

Gosiulek kciuki zaciśnięte i modlitwa odprawiona :( kurcze nie wiem co powiedzieć.....

Ilonka dla mnie tutejszy klimat nie służy i tyle za ostry jak dla mnie zazwyczaj zimno i ponuro a ja kocham słoneczko jak jest ładna pogoda to raczej nie śpię w dzień no chyba że Piotruś mnie ciągnie na drzemkę hihihihi

reklama
gosiulek &&&&&&&&&&&&& zaciśnięte i daj znać po wizycie

roszpunka może rzeczywiście szykuje się wam prezencik. a jak nie to do czwartku już blisko i pojawi się bobas

karolcia ja nie wiem czy siostra męża na coś zasłużyła. może jakąś pościel, coś do kuchni, obrus. a to okrągła jakaś rocznica?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry