• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
hejka ...

mam dzień spania...tzn. miałabym gdybym nie była w pracy:baffled:
normalnie japa mi się strasznie drze i oczy na zapałkach...masakra jakaś
do tego mnie mdli..a tabletki zostały w domu buuuuu...

trzeba przetrwać..

weekend spędziliśmy ze znajomymi i ich dzieciakami :) szybko zleciało, przyjemnie było :)

nie nadrobiłam za wiele:sorry2:

Gosia jestem z Tobą całym sercem, czekam na dobre wieści ...tulę

hej :-)

Gosiulku kochanie - kciuki zaciśnięte i modlitwa też będzie :-(:no: oj niedobrze

Ilonka no to masz:baffled: rozchorował się Jasiu, no to moment niezły,akurat teraz gdy pierwszy raz sama z dziećmi zostałaś:tak:

Roziu &&&&&&& za dobre wyniki:-):-)

Lori jak dziś???? temp poszła w górę??? U mnie się ruszyło ale niestety w dół:no: porażka - jak zwykle zresztą

Losiczka to niech mąż masuje;-)

Widzę że dziś leniwy poniedziałek:tak:,ja też pierwszy dzień w pracy i myślałam że umrę.... trzyma mnie tylko przy życiu świadomość wolnej środy i następny urlop od poniedziałku:-)

A dziś śniło mi się że miałam usg i było piękne jajeczko - kurka zaczęło się nieźle zaraz zwariuję na tym punkcie...ale to tylko sen:baffled:

karolinka moze cos takiego
TORT z 6 RĘCZNIKÓW prezent ślub rocznica ręczniki (2533333580) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ???????????????????????????? :sorry2:
albo taki wzór TORT łabędzie ręczniki prezent na ślub rocznicę (2529025240) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ręczniki+ HAFT haftem + PREZENT na ŚLUB rocznicę (2549076371) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

moze posciel

3D POŚCIEL SATYNA BAWEŁNIANA 160x200 Nowa Kolekcja (2492213886) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ??????????????
no ale to tez zalezy do jakiej sumki, teraz wam sie nie przelewa wiec napewno cos wymyslisz aby za bardzo kieszeni nie szarpnąć .............

Roszpunka no dokładnie ............moze akurat czeka na ten dzien Maksio aby wyskoczyć i zrobić SURPRISE :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Gosiulek Ty wiesz............ modle sie za Was ciągle...........wiem ze małe słoneczko jest całe i zdrowe......:tak: kurcze ale sobie wyobrazam co mozesz czuć......lecz trzeba wierzyc ze Bóg wie co robi...........!!!!!!!

U mnie wyszło słoneczko.........i niech tak juz zostanie ..........:sorry2:;-)

Zaraz goscie mają mi sie zjechać...........a ja najchętniej bym poszła spać bo własnie chłopaki poszły w kimono.... wiec miałabym szanse a tu dupa blada..........:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry