• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Ja właśnie wróciłam z zakupów, bo w empiku byliśmy i udało mi sie trafić na album dziecka, którego już dość długo nie było, a bardzo mi się podobał :-)

To teraz fluidki dla tych czekających i to dziewczynkowe :-):-):-)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Rozia a jaki to album ??????????????????????????
Marysia.......Jezusicku ale długo każą czekać ........... dla mnie to paranoja............:szok: moze jednak faktycznie malutka zdecyduje wcześniej wyjść....... a waży malutko .....ale dziewczynki są drobniejsze przeważnie:-)
Jane odzywaj sie czeście bo po dupsku dostaniesz - poważnie mówię :wściekła/y::wściekła/y: :-p:-p To teraz kciuki kochana .........&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& widziałam foteczki na FB.....oj ale Ci pasuje dzieciątko.............:tak::tak::tak: te fotki chyba z chrzcin Natalki prawda ????????????

Szperam na necie i lukam w co to moje dziecię ubiorę na ten chrzest ale kompletnie nie wiem .........:oo::hmm::oo2::growl:

Dobra idę spać.......trzeba odpocząć kiedyś.......:tak:

Dobranoc gwiazdeczki

hej ja dopiero was teraz nadrobiłam. no ale oczy juz na zapałki więc pora iść spać. jutro obiecuję odpisać bo mam zamiar leniuchować cały dzień w domu. i zabiorę się za torbę do szpitala bo skoro za 4 tyg juz będzie dziecie donoszone to wszystko może sie zdarzyć. a po weekendzie zakupy dla siebie. no i o wózku musimy pomysleć.

karolcia oj moje lody ulubione to też miętowe z czekoladą. najlepsze to Impresja z Zielonej Budki. całe opakowanie pochłaniam na raz. no ale nie umiem się powstrzymać

jane
widziałam zdjęcia na fb. super wyglądasz. teraz zaciskam &&&&&&&&&&&& aby taki maluch u ciebie się pojawił

rozia
gratuluję córeczki i cieszę się że wyniki super. teraz już spokojnie do 40 tyg

teraz już dobranoc. reszta jutro

Witam z rana:)

mały bryka w łóżeczku a ja piję kawkę:)

Marysiu,Roszpunko nam w szpitalu kazali chodzić po schodach i na niektóre naprawdę dzialało:tak:

Jane &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za fasolkę mam nadzieję,że szybko u Ciebie zamieszka:)

Ilonka ja kupiłam takie body do chrztu: Body KOŁNIERZYK Chłopięce 2be3 r74 (2522063518) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Do tego mamy błękitne spodnie,bezrękawnik taki sweterkowy w szpic i białą muchę i takie buciki:Buciki niemowlęce do chrztu sztruksowe rozm.11 (2542836481) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Zresztą wkleję fotki po chrzcinach to zobaczycie mojego przystojniaka:)

Cześć,
ja się melduję dzisiaj na posterunku :) ... w pracy siedze na dyrzurze to mam nadzieje że dotrzymacie mi towarzystwa :-p ... pierwszy raz moge bezkarnie używać internetu i nikt tego nei widzi sasasa :cool2:

temperaturka ładnie w górę, pytanie tylko czy to zasługa dzidziusia czy przeziębienia :dry: ... mam dziwny kujacy ból który mnie martwi ... może to jest temperatura bo robi mi sie jakis stan zapalny czy co :confused:

ViolaPop - w domciu lukne na ubranka bo tutaj mam allegro zablokowane :dry: ... ale na pewno jesr śliczne, ja pamiętam tylko że starałam się go ubrać wygodnie, ale na biało. Nie jestem za garniturkami dla kilkumiesięcznych dzieci.

agnes - ja to chyba akurat spakowałam torbę na dzien przed porodem, a zaczęłam rodzić w 36 tygodniu ... cały czas myślałam że jeszcze mam czas :-p

idę robić sobie kawusie :-)

dzieńdoberek :-)
Viola ja tez własnie o mniej wiecej takim zestawie myslałam ......... upatrzyłam pare aukcji na necie..... ale jeszcze do konca nie wiem jak Go ubiorę...mam nadzieje ze na początku września bedzie ładna pogoda ...... :tak: chętnie popatrzę fotki juz po chrzcinach ......to moze zciągnę pomysł na ubiór od Ciebie :-p:-p:-p
Lori to masz luz w pracy :-) fajnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kurcze Pawełek chyba bedzie chory...........katar ma straszny :-(:-(:-( do tego ciągle kicha..............normalnie płakać mi sie chce bo do tego męczą Go te pierdziochy ...........:-(:-(:-(:-(:-(

agnes ja w ciazy z Jasiem do konca nie byłam spakowana.......matko kochana nioe wiem jak ja to zrobiłam ale po prostu nie brałam pod uwagę ze mogę zacząć rodzic wczesniej....hehe spakowałam sie dopiero wtedy kiedy wiedziałam ze ide na wywołanie ....hehe dobra byłam.........

Roszpunka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy zaręczyn......to ile to juz latek ?????????????????????
a Maksiu nie daje znaków ze zrobi \wam prezent ????????????????????????????????

My tez dziś obchodzimy taką malutką rocznice hihi :zawstydzona/y::-p

MIłego dnia !!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Dziendoberek :-):-):-)

Ilonko a moze małemu podasz wit c cebion czy innej firmy .Zdrówka dla was !!!!!!!!!!!!!!!!

Lori coś mi ta tempka bardziej pasuje na fasolke :-):-):-) mnie tez z prawej strony boli od paru dni:-( a do kiedy bierzesz dupka???

Jane :-) jeszcze Małą mi musimy tutaj z ściągnąć :-)

Miłego dnia dziewczynki :-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry