• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
losiczka jak się zacznie to nagram cudowny ryk moich

karola tez o tym pomyślałam i mozesz mieć rację, że ona nie jest taka nowoczesną czarownica co to na odkurzaczu lata i wybiera wciąż starą poczciwą miotłę

teściowa do zięcia
- dziś zagrali w radiu przebój z mojej młodości!!!!
zięć
- Bogurodzicę?????????

ps. zasnęły
treshappy.gif
treshappy.gif
treshappy.gif

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja sie od Was mamuśki muszę wiele jeszcze nauczyć........tej olewki przede wszystkim......... Jaś ogólnie mi nie urządza scen czy napadów wścieklizny ale zaczyna sie stawiać i pyskować( a co najśmieszniejsze cwaniak tylko taki jest jak jest m w domu bo wie ze jak coś to tatuś go obroni :crazy: ) ........np

Ja: "Jasiu posprzątaj ten bałagan"
Jaś; "Nie mam czasu..." :crazy:

albo ;

Jaś: mamo??????????????
Ja; co????
Jaś " a jajco" :baffled:

Roszpunka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: taka sytuacja jak u mnie.......... przyszłam a mój lekarz mówi ze nie ma czasu abym dziś rodziła wiec mam leżeć cały tydzień jeszcze albo jak sie samo zacznie.......... ale powiedziałam ze wychodze na własne żądanie i zrobił usg i wygonił na porodówkę rodzić..................... takze wiem co czujesz bo ja byłam taka wściekła ze na czym świat stoi................. kurcze ale beznadzieja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Leżec to TY w domu możesz a nie tam kurcze na darmo..............:wściekła/y: szkoda słów, naprawde !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

piąteczka pierś w płatkach ??????????????? proszę po polsku :-D bo ciekawie brzmi :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry