• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
a czy do szpitala muszę mieć dla malucha już wszystkie przybory typu szczotka do włosów, nożyczki, Octenisept, sól do noska i oczu, swoje butelki? czy to w szpitalu maja swoje a dopiero w domu będę potrzebować?

hehe dziewczynki troche mnie nie było a tu produkcja pełną parą :-D

Karolcia wymiękam przy tobie :tak:

Ilonko niezły urwisek z Jasia :baffled::eek: czy wszystkie dzieci są teraz takie mądre :laugh2:

Roszpunko miałam podobnie gin wysłał mnie do szpitala a tam echo nic ze mną nie robili więc przestraszona perspektywą leżenia tam jeszcze kilku tygodni:crazy: zaczęłam chodzić po schodach a że szpital ma 7 pięter troche tego było jak mnie pielęgniarka spotkała na tych że schodach zaczęła śmiać się że cosik jej się widzi że dziś urodze i miała rację po całym dniu łażenia tam i z powrotem zaczęłam rodzić :)

Kupiłam dziś sla Lily kombinezonik zimowy zaraz wrzucę zdjęcie

Karolciu to zakupy w TK MAxx uwielbiam ich poprostu spor przeceny i markowe ciuchy jak na razie Lily ma całą garderobę od nich no prawie był jeszcze H&M i Mothercare ale ten pierwszy powala cenami za komplety po 7 części płaciłam 7 do 9 funtów to prawie za darmo bo w tym ostatnim to byle jaka sukienka 15f a kombinezon po 35f :angry::wściekła/y: w sobotę jadę już na duże zakupy typu łóżeczko kołyska itp
a co do kombinezonu to ja właśnie uwielbiam te motywy takie indiańskie :)

Ania kombinezon superancki:-)

Agnes ja miałam ze sobą tylko pieluszki i chusteczki nawilżone, oraz ubranko dla małej, butelkę weź jeśli zamierzasz karmić mlekiem modyfikowanym, jeśli nie zamierzasz to nie jest potrzebna:-)

reklama
dzień dobry :)

ja dziś w domku z Matim...byczymy się:-p

wczoraj zaglądałam, ale sorki...nie chciałam pisać, czytać...strasznie mi żal Gosi, ale im więcej czytałam tym większy strach mnie ogarniał... więc się wyłączyłam, zresetowałam...

Ilona gratki :) brawo, mam nadzieję że też mi waga będzie spadać szybko, tym bardziej że wystartowałam już..z niepotrzebnymi kg na plusie:baffled:
czekam na zdjecia uchachanego Pawełka :D
Karolina łaaaaał to się porobiło, czyżby mąż odcinał pępowinę hihihihi
Piąteczka Karola Ania buhahah dobre kawały
Roza hahaha ale kombinujecie :D
Roszpunka kurkaaa noooo...mogliby działać:wściekła/y:
Czekamy na Maksia :)
Agnes ja nie miałam tego paciorkowca robionego przy Matiku, ale teraz słyszałam że się robi standardowo
Rozia widzisz jaki pomysłowy M :) chwali się :)
i kombinzeon dla córci fajniutki
Kasiu super że masz lapa :) pozdrawiam Hanię i Alicję, niech grzecznie rosną w brzuszku :)
Łosiczka dokładnie, jak Ilona pisze, pierdoły opowiadasz :p kciuki zaciskam i czekam na II kreski :)
Gosiu.. tule...
Marysia czekamy ;)
Dziama fajnie że lubisz się wyżyć w kuchni, a jak jeszcze ludziska doceniają ...to sama radość ;)
Ania sukienka czaaadowa i kombinezon super :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry