• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
agnes ja musiałam miec dla dziecka tylko pieluszki i chusteczki do pupci........a wszystko resztę jest w szpitalu, u Ciebie pewnie tak samo....inaczej być nie może.............:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Karolina jak mnie szykowali do zabiegu z aniołkiem to kazali zmyć lakier .........także nie wiem czy nie bedziesz miec może nieprzyjemności w razie porodu ............ale..........przeciez nikt nie wie kiedy ten poród może sie zacząć.....wiec luz :-) :-D:tak:
dziama normalnie czytam i czytam i wyobrażnia narzuca ze ta historia sie inaczej konczy,.......mnianowicie ze zwrócisz uwage aby ten Pan tego nie robił.......ale jak przeczytałam ze zrobiłaś tak samo to sie mało co nie zlałam :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: haahha dobra jesteś agentka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D
truskaffka nie dziwię Ci sie ze wolałaś nie czytać.....Ja miałam tak samo w ciązy, zwłaszcza na początku, nawet odeszłam z wątku "ciąza po poronieniu" bo tam codziennie prawie przybywało aniołkowych mam......wiec wolałam odejść i nie czytać...... !!!!!!!!!!!!!!! Mój Pawełek ma juz tyle zdjęc ze hoho, chętnie bym wrzuciła ale dziewczyny mnie zlinczują ileż można patrzeć ....hehehe :-p:-p:-p:-p:-p:-p
Aniu jak zwykle zakupy miodzio........... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! masz jeszcze gdzieś miejsce na te ubranka ??????? hihi
sylwia gratuluje udanej wizyty.......... :-) w tabelce na razie wpisze ze chłopczyk a potem jak coś sie zmieni;......a macie moze imię ???????????????????????????????????
Gosia kciuki za CUD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja juz po plotkach .......... :-D:-D:-D:-D:-D ale taka jestem senna ze hej...........

Dobra wiadomość- mężuś wraca dziś :-D:-D:-D:-D:-D ahhhhh ale sie cieszę.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Roszpunka jak sytuacja ?????????????????????????????????????

Ilonko no niestety na razie mam problem z miejscem na rzeczy dla Niuni bo pokój który ona będzie miała ciągle jest wynajęty i musze ją upchać w mojej szafie a to graniczy z cudem :baffled::eek: wstawiaj zdjęcia Pawełka:angry:bez gadania

reklama
dzięki dziewczyny :)
ja czuję się dobrze, jak na ciąże buhaha najbardziej teraz dokuczają mi piersi, zwłaszcza w nocy gdy są na wolności, mdłości w miarę opanowałam tymi tabletkami, zdarzają się gorsze momenty, ale to pikuś w porównaniu do tego co było.
No i ...niemoc... ciągłe spanie... właśnie z drzemki wstałam, ale co tam, przeżyję byleby Rybcia zdrowo rosła :)

Karola kciuki trzymam za męża i lepsze dni bez czarownicy;-)
Dziama ale załatwiłaś klienta hehe warto zapewne było, dla tej bezcennej miny:-D
Roza haha szalone bestie:-p
Piąteczko...no wiesz, manto...na ciężarną:eek::laugh2:
Sylwia super że wszystko gra :) no po cichu gratki synka :)
Gosiu jesteśmy z Tobą...
Ilona ...ja ci dam!!!! nie wkurzać ciężarnej i zdjęcia wrzucać!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry