• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

truskaffka - zdjęcia cudne ;) ... zapchaniało mi morzem :tak: ... Mati szczerbuś powalający i już za młodu ugania się za blondiną :-p:-p:-p:-D ... kurcze on niewiele starszy od mojego Matiego aaaaaaa to mój tez już może zacząć zęby tracić? ... myślałam że to tak bliżej 6-7 lat :eek:

reklama
truskaffka ja to normalnie nie mogę z Matiego........On jest zaczepisty po prostu z tym uśmiechem szczerbatym :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D BOMBA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

W ogóle super rodzinka jesteście !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak: NO i gdzie TY widzisz te kilogramy ????????????????????????? wyglądasz świetnie mamuśka.............:tak::tak::tak::tak::tak:

a tak poza tym to FOCH .............. Jak ja prosiłam o fotki to nie łaska było ..........:crazy: :-p:-p:-p:-p:-p:-p

Lorlein nie kazdy musi lubiec to imie :-D
wybralismy je poniewaz moj maz ma przyjaciela o tym imieniu facet ma 38 lat a moj maz ma 26 lat poznali sie 11 lat temu i duzo mu pomogl w zyciu jak rodzina go zawiodla i zamiast do szkoly musial isc do pracy w wieku 15 lat wiele mu zawdziecza super facet sama go poznalam i jest boski i dlatego ma to imie a na drugie mamy henryk po dziedku ktory zmarl 28 kwietnia tego roku a ja w ciaze zaszlam 2 tyg po jego smierci klazdy mowi ze malutkie zajmuje jego miejsce zeby rownowaga w rodzinie byla :)

gosiu przykro mi

Sylwia mój mąż ma na imię Mariusz :-):-):-) uparty osiołek z niego .

Gosiu przytulam .

Aniu jak widzę jakie ciuszki ma Lili to muszę mieć tą córcie he he :-):-):-) cudenka :-):-):-)

Lori głupoty gadasz. Jeszcze nic nie przesądzone.Ciąża ciąży nie równa.

Piąteczko dziękuje. Ja uwielbiam motylki ( chyba widać) ale ja motylem byłam ale utyłam :-D:-D:-D

Ilonko a mężuś z kasa wraca ;-)

losiczko ja muszę szybko zafasolkować, żeby mieć wymówkę od odchudzania ha ha

a mój znowu- bedzie po 20

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Gosiu- dużo mi się dziś myśli o Tobie.............brak mi slów by jakoś Cię wesprzeć..... zmówię choć zdrowaśkę za Was nic więcej nie mogę :*

Ilonka- gdzie te foty mojego ulubieńca pytam grzecznie????
Truskawka- no spisałaś się :) zdj fajowskie ale Mati mnie rozwalił skubaniec.
Piąteczka zagroź skubańcowi że zero serduszko wania za ten pracoholizm :) może pomoże hehhe

reklama
hej dziewczynki w końcu siadłam na tyłku...

gosiu tak mi przykro:-(:-(

roszpunka może jednak "coś" się wcześniej zacznie dziać. Trzymam kciuki

lori szkoda, że się nie udało ... choć może rzeczywiście jest za wcześnie.. dalej trzymam kciuki!!

kasia ale masz zestaw tabletek.... ale powiem ci że je odkąd się staram to chyba więcej witamin zjadłam niż w ogóle tabletek przez całe moje życie...

dziama to niezłego masz klienta:rofl2: dobrze mu się odwdzięczyłaś!!!

ania słodziutkie te ciuszki:tak:
truskafka
fajne zdjęcia:tak:

nie pamiętam więcej...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry