• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hej, dziewczynki!!!
Nadrabiam, nadrabiam i końca nie widać, tyle naprodukowałyście :-D:-D:-D
Nawet nie jestem w stanie poodpisywać :-(
Bardzo dziękuję Wam za troskę :zawstydzona/y:
U mnie nic nowego...
Tzn., miała być dziś decyzja, a będzie może w poniedziałek... :baffled::baffled::baffled:
Póki co faszerują mnie tabsami i każą leżeć (na szczęście nie plackiem i mogę się trochę przespacerować po korytarzu).
Zapytałam profesora na obchodzie, co dalej, to był wielce zdziwiony, że ja nie wiem, że mam leżeć 7 dni, a nie 2, jak powiedział mi (sam osobiście) we wtorek :szok::szok::szok:.
Zatem leżę... A mieliśmy w sobotę jechać na wakacje :sorry::sorry::sorry:
Teraz próbujemy to odkręcić, bo już było zapłacone :wściekła/y:
Pozdrawiam Wszystkie serdecznie i może jutro uda mi się naskrobać coś nie tylko o sobie!!!

reklama
Gosiu przykro mi.:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( trzymajcie sie dzielnie ......................
losiczka a gdzie tam z kasą............:-(:-(:-(:-(:-(:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy: wyć sie chce juz ........................
dziama wstawie wstawie jutro spokojna Twoja rozczochrana :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Aniu śliczne , bardzo mi sie podoba, dobry wybór, bezpieczne ;-) ale sie rozpędziłaś z tymi zakupami..............bardzo dobrze bo na raz to sie nie pokupuje wszystkiego a potem jak sie okazuje to duzo brakuje rzeczy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mąż własnie wrócił :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ciekawe jak Roszpunka !!!!!

Dziendoberek :-):-):-)

Kasia es Ci nasi lekarze ,pobyt w szpitalu to koszmar. Nikt ci nic nie powie domyślaj sie sama i tyle. Dbaj o siebie a wakacje sobie zrobicie za rok z dziewczynkami :-)

Ilonko z racji tego że nasi mężowie pracuja w tym samym fachu powiem Ci że szlag mnie trafia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jak czytam na jakiego pracodawce trafił Twój mąż. Szkoda że nie mieszkacie w Poznaniu :-) mąz by załatwił prace Twojemu mężusiowi.

Aniu wyprawka prawie gotowa teraz to tylko czekac az córcia za pare miesiecy sie urodzi i bedzie mała królewna na świecie:-)

Jane prosze meldować sie cześciej :tak:

Dziama a Ty juz sie sexujesz ;-)tzn rozmnażasz ;-)

Karolciu :-)

Piąteczko jak banda ??? Moje dzisiaj grzeczniutkie :-)Oby tak dalej :-)

Mała mi po dupie dostaniesz jak sie tutaj nie zameldujesz ;-)

Roszpunko Co tam???

Gosiulek
daj znać po zabiegu jak sie czujesz !!!

Jak kogoś pominęłam to proszę o wybaczenie bo to przez ciąze :-):-):-) Urojoną :-D:-D:-D

Miłego dnia kochaniutkie :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Ja tez jestem ciekawa co u roszpunki ja dzis na 12 do pracy ale mi sie nie chce niestety a tu musze posprzatac ogarca troszke mala i zejdzie mi do 11 a potem maz jedzie z mala do brata z mala.

Witam:)

Ja szybciutko piję kawkę i zmykam do kuchni:) b o roboty dzisiaj że hoho .

Aniu my będziemy Antosiowi wymieniać łóżeczko na turystyczne i bardzo podobne do twojego:)
ŁÓŻECZKO, KOJEC, KOŁYSKA * EXCLUSIVE * 3 KOLORY (2528840857) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Roszpunko daj znać co powiedzieli na obchodzie.

Gosiu &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Trzymaj się dzielnie.

sylwia gratuluję synka:) Będzie parka super:) Imię tez bardzo ładne nasze polskie:) super

dzień dobry dziewczynki

dziama
taka kara to teraz dla mnie nagroda- będę teraz żyła w celibacie hi hi

aniab łóżeczko fajne- tylko teraz czekać na Lily

ilonka no jak kaska jest?

kasiaes wakacje nie uciekną, a dziewczynki muszą rosnąć, więc cierpliwości kochana

losiczka rozwaliłaś mnie z tą ciąża urojoną

roszpunko?????????????

a ja się obudziłam po piątej i taki widok miałam za oknem, az miło
aaaaaaaaaaa.jpg

Bo z tą ciąża to jest tak :-) Jak sie nie nakręcam i boję myśleć że się uda to i tak dupa wychodzi. :-) No to sie będę nakręcać i sobie ją w mawiać to może prędzej zaskoczę he he.

Karolciu ty to masz porostu super życie towarzystwo . Na nudę napewno nie możesz narzekać ;-)

reklama
karolinko och mistrzyni od wk...ania mamusi , padam Ci do stóp o wielka
38uklon.gif
38uklon.gif
38uklon.gif
38uklon.gif
38uklon.gif
38uklon.gif

a moje trenują od rana mma- ciągną się za łby aż miło

Nowe wątki

reklama
reklama