• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzień dobry Gwiazdy :-)

Co tam u Was??

Piateczko to dzień powinien być udany, skoro się tak dobrze zaczął :-D:-D:-D

Ja znowu migrenowo się czuję :-( Przeklęta pogoda :-(

Dziewczynki czy mogę apap extra??

reklama
dziewczyny doczytałam,że jednak mogę, bo apap extra ma tylko trochę zwiększoną dawkę, a jednej dziewczynie lekarka kazała brać 2 na raz, a to jest większa dawka niż 1 tabletka tego extra :-) Ale dzięki :-)

losiczko to jeszcze ode mnie masz :-)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Roza mówisz i masz :-D:-D:-D Na zdrowie :-D:-D:-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A ja Wam zapomniałam pochwalić się wczoraj,że przyszedł kombinezon dla Bianki :-) Taki mały i różowy :-):-):-) I zestaw butelek tommee tippee, który też w zeszłym tygodniu zamówiłam :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry