• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

aga no prawda jest taka,że jakby się tak nad tym głęboko zastanowić, to nigdy nie jest dobry czas na dziecko, bo zawsze "coś" jest:-) My np. powinniśmy się wstrzymać z dzidzią o jakieś pół roku, bo dziecko się urodzi zanim mieszkanie odbierzemy i nie dość,że w kiepskich warunkach tu jesteśmy, to jeszzce koszty podwójne, \bo kredyt i czynsz tutaj, ale ja wychodzę z założenia,że wszystko się jakoś ułoży i jestem pewna,że damy radę ze wszystkim i bardzo się cieszę, że nam się już udało :-)
Ewentualnie możecie poczekać miesiąc czy dwa i wtedy zacząć się starać, bo do stycznia niedaleko, a przecież jeśli Wam się uda od razu, to nie musisz informować pracodawców, możesz poczekać do tego stycznia :-)

reklama
Hallo Kochane!
Piszę bo jeszcze chwilę jest przyjemnie, i nie zalewam potem klawiatury!
Karola jesteś Boska:-) Za to streszczenie 6!
Biapl no My po sąsiedzku taka sama temperatura:-)
Losiczka Piateczka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!! na szybko co by II na teście było!!!!
Kasiu trzymajcie się dziewczynki!!!!
Miłego dnia Kobitki!

agnieszko- zawsze będzie coś na nie: kontrakt/umowa w pracy, zaplanowany urlop, jakaś impreza rodzinna typu wesele; zmiana auta i wzięcie kredytu, choroba kota etc. kiedy w końcu usiądziesz i stwierdzisz że wszystkie przeciwnoiści pokonane to miną długie miesiące starań zanim zobaczysz II, albo okaże się, że już Ci wygodnie tak jak jest teraz i wcale nie chcesz niczego zmieniać.
lada chwila mamy wrzesień- do stycznia pozostaną 3 miesiące, więc jeśli nawet zaskoczycie od razu to bezpiecznie dotrwasz do tego nietykalnego okresu w pracy.
ale decyzję musisz podjąć sama... wierzę, że będzie słuszna bez względu na to jaka będzie ;)

Karolina dziękuję Ci bardzo za odpowiedzi :tak:
Masz sporo racji w tym co piszesz.
Muszę usiąść i na spokojnie pomyśleć,wezmę wszystkie wasze rady pod uwagę.Dzięki

Agnieszka co racja to racja... ale jak Karola pisze - zawsze coś będzie przeszkadzać

Pamela no to szefowa zaserwowała brutalny powrót do rzeczywistości:tak:

Piąteczka pierogi mmm pycha,a z czym je robisz??

Rozia macie rację w 100 % :tak:

Na poczatek czeka mnie wizyta u ginekologa,prywatnie oczywiście,muszę zobaczyć czy wsio jes ok.
Dzięki dziewczyny za odświeżenie umysłu.Muszę wziąć głęboki oddech i przemyśleć wszystko jeszcze raz na spokojnie.

roza mam mięsko i włoszczyznę z wczorajszego rosołu i do tego dodałam ze słoika opieńki w czosnku i cebuli- pyszne wyszło- no i trochę natki pietruszki posiekanej

piąteczko ja chętnie Ci te pierożki zrobię ...ale ........ nie za darmo.....:-p pozwolisz mi zjeść jedną małą porcyjkę :-p:-p:-p:-p:-p nie pytam z czym te pierogi bo ja uwielbiam pod kazdą postacią !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D nie bede wybrzydzać .....oooo nieeeeeeeeee ;-)
losiczka bez żadnych mi tu dołków nawet tych tyci tyci :angry::angry::angry::angry::angry::angry: głowa i cyce do góry..........i do przodu...... teraz i tak nie masz na nic wpływu,,,,, co ma być to bedzie........a napewno bedzie :tak::tak::tak::tak::tak: :-):-):-):-):-)
Rozia i masz rację ......... brawo.........kompletuj wyprawkę .... :tak::tak:
agnieszka nie ma na co czekać....:-p bo im dłużej zwlekasz tym bedzie Ci coraz trudniej podjąć decyzję :rofl2: choć do stycznie juz nie tak daleko...wiec moze użyj osobistego uroku i przekonaj męza :-p

Karolina nic dodać nic ująć :-p a ja bym dodała jeszcze ze Rozi córeczka jest zdrowa jak rybka i skończyło sie tylko na strachu ufffffffff........;-) :-):-):-):-):-):-)

Kasiu trzymamy kciuki,,,,, leż i myśl pozytywnie PROSZĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pamela słoneczko kurcze od razu na taką głęboką wodę po urlopie .??????????? szok....... biedna !!!!!!!!!!!! Kiedy Testujesz???????????????????????????????????????

Ostatnia edycja:

agnieszka nie ma na co czekać....:-p bo im dłużej zwlekasz tym bedzie Ci coraz trudniej podjąć decyzję :rofl2: choć do stycznie juz nie tak daleko...wiec moze użyj osobistego uroku i przekonaj męza :-p
Ilona jesteś niesamowita :-D:-D
Z przekonywanie to powinno być na odwrót bo męża przekonywać nie trzeba.Raczej to on powinnień wskoczyć w jakieś sexi majteczki i mnie przekonać :-D
Dzięki za odpowiedz Ilonka!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry