• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

lori najstarsza biega na zajęcia artystyczne, bo lubi rysować i grafika się interesuje, młody ma mnóstwo zajęć w szkole a my wszyscy to najczęściej konie bo mamy swoje i polecam każdemu i w każdym wieku. madzia idzie niedługo na gimnastykę artystyczną, a najmłodsze paskudztwo narazie tylko koniki bo jeszcze za mały. no i angielskiego się uczą wszyscy

reklama
oki no to nadrobiłam,a le nie wszystko pamiętam :sorry2: ... starość nie radość :dry:

Kasia - trzymam kciuki za pomyślny zabieg :tak:

agnieszka - ja bym poczekała miesiąc i zaczęła się starać bo może nie pójść tak szybko a jak się uda za pierwszym razem to od października do stycznia jakoś dobrniesz ... ps. pamiętasz mnie jeszcze z innego wątku?;-)

pamela - widze ze temperaturka w górze :) ... kiedy testujesz? ... takie powroty do pracy są okropne, dla mnie czas urlopów jest najgorszy ... u mnei w pracy każdy jest podzielony klientami językowy no i weź tu kogoś zastąp :baffled: ... ja odliczam dni bo w poniedziałek wraca koleżanka a przez nią muszę się produkować po francusku a z włochami lece na internetowych tranzlatorach ... mówie Ci jak sie człowiek musi nagimnastykować :rofl2:

Roza - oooooooj ale mi zrobiłaś chętkę na taką relaksacyjną kąpiel...też sobie strzelę :tak: ... no właśnie gdybym nie zmierzyła temperatury dzisiaj to cały dzień byłby happy bo bym nawet nic nie podejrzewała :(

piateczka - Mati chodzi na judo, ma pierwszy stopien juz za sobą. Angielski mają w przedszkolu. Pływać ja go uczę i od tego sezonu już pływa sam więc chyba nieźle mi idzie. Zastanawiam się nad tą szkołą muzyczną bo chyba ma talent i to NIE po mnie stanowczo. Ja od zawsze byłam beztalenciem muzycznym a on ma jakiś fenomenalny słuch. Prawie wszystkich krytykuje i nic mi nie pozwala słuchać :/ ... boje się tylko czy na swój wiek nie miałby za dużo zajęć i nie chciałabym go przeciążyć.

Ostatnia edycja:
hej! jestem nadrobiłam wszystko ale oczy mi się zamykają i nie wiem co miałam wam odpisać. dzisiaj pół dnia spędziłam u kumpeli. byłam ją odwiedzić bo 2 miesiące temu urodziła córeczkę i dopiero udało nam się spotkać. ale dowiedziałam się co i jak odnośnie porodu u nas w szpitalu. więc przynajmniej wiem co potrzeba do szpitala i chociaż troszkę przybliżyła mi jak to jest. troszkę jestem bogatsza o jej doświadczenia.

wpadnę później na dłużej. teraz muszę się położyć chociaż na pół godz bo zasypiam na siedząco. przepraszam, ze teraz tylko tyle ale nie daję rady

Piateczko Ty lubisz konie ???? Widać kochana oj widać że konika lubisz hi hi :-D:-D:-D

Lori ja tez myslałam ze może blizniaki znowu u Ciebie :-) ale zyczę Ci tego czego Ty sobie za życzysz :-):-):-)I trzymam kciuki za jutrzejsza wysoka tempkę :-):-):-)

Do juterka balbinki hi hi :-):-):-)

reklama
uciekam narazie mężusia przywitać
gay-copain.gif
i nakarmić

papatki
gay.gif
gay.gif
gay.gif

może później zaglądnę

Nowe wątki

reklama