• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Karolcia - a czym się interesuje twój brat? ... faceci to przeważnie lubią coś z elektroniki albo coś do reperowania :blink:

Mati wykapany udaje że śpi...no ale przynajmniej jest cicho :-p

reklama
dobra, praca zaliczona, drzemka zaliczona, żarcie zaliczone, zabawa z pierworodnym też.. i padam na pyskjutro wizyta...stresior jest...
Piąteczka.
..ach ty podła bestio ...ślina mi cieknie i co? zaraz się zawezmę i rozmrożę pierogi od teściowej:-p ruskie...moje ulubione...:-p
Ilona o żesz...przeginają z tą wodą..
Lor niestety tylko czekać możemy, ale widziałam wiele zakręconych cykli ciążowych :) więc cały czas mocno trzymam kciuki!!
Pamela :) nic nie mówię tylko kciuki trzymam!!!!
Agnes odpoczywaj, spij jak tylko masz okazję ;)
Karolina no to by była fotka roku hahaha
czekam na relacje z imprezy!!

hej melduję się:)
piateczka jak czytam twoje wpisy to padam po prostu :rofl2::rofl2: karolina twoje zresztą też:)) coś czuję, że jak już Jagoda się urodzi to troszkę teściową przytemperujesz... nie wiem dlaczego ale mam takie wrażenie.

losiczka nie dolinkuj...jeszcze nic straconego... trzymam kciuki za ciebie i proszę trzymać za mnie bo jadę na tym samym wózku:-p

lori gratki jeszcze raz i też trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze!!!
pamela witaj po urlopie:)
truskawka kciuki za jutrzejszą wizytę&&&&&&
kasia za Ciebie też &&&&&&&&&
malami:tak::-):-)
sorki ale więcej nie pamiętam...
ja dzisiaj takie smaki miałam... a wy tu takie pyszności robiłyście.... mniam uwielbiam pierogi!!!!
idę zrobić obiad na jutro...

hej! jestem już. położyłam się na chwile i od razu było lepiej. potem kolacja z m. a potem przyjechała mama do nas. położyła mi farbę na włosy i w końcu wyglądam jak człowiek. mam nadzieję że na jakiś czas mi wystarczy.
teraz szybko do was poczytać i idę spać. dzisiaj jakaś padnięta jestem.

jane ty wiesz że ja ci kibicuję. a wykres wygląda bardzo obiecująco. ale cicho nic nie mówię tylko wysyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nie wiem czy reflektujesz na chłopczykowe. jeśli tak częstuj się

lori
za ciebie zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&. test pozytywny a to najważniejsze. może termometr masz popsuty. a w ogóle gdzie mierzysz tempkę?

losiczka co to za dolina. jeszcze nic nie wiadomo. czekam niecierpliwie na jutrzejszą tempkę i zaciskam &&&&&&&&&&&

pamela
witaj po urlopie. jak tam wyjazd się udał? serduszek sporo więc za ciebie też &&&&&&&&

karolcia
jak dla brata to musi być specjalny prezent. ale ja się nie znam na gadżetach do samochodu więc nie pomogę. co do L4 to bierz i odpoczywaj. bo to ostatnie dni kiedy możesz sobie na to pozwolić. a w te upały to już w ogóle podziwiam. no i jazda samochodem już też chyba nie jest komfortowa. ja jeżdżę ale tylko do miasta i z powrotem. na dalsze wyjazdy już brak kondycji i trochę się boję bo brzuch się napina jakbym kierowała. zresztą nawet jako pasażer nie jest mi już wygodnie. więc teraz odpuszczam dalekie wyjazdy.
15.09 mamy wesele kuzyna m w Poznaniu. niby to tylko 70 km ale nie wiem czy pojadę. chciałabym al eto już będzie 37 tc wiec może być różnie. no i zależy jaka pogoda. bo w takie upały to już wyczyn jechać. a poza tym znowu mi stópki dzisiaj spuchły. ale już nie narzekam

No przeciez mnie kurwica wezmie nagla...to juz 4 post,ktory mi wcielo w ciagu 10 minut...witam Was wieczorowa pora...ja dzis po wizycie:dzidzio wazy 1800 grammi mierzy 40 cm.Ja lezalam pol godziny pod ktg,ale wszystko ok...Ilonko dziekuje za kciuki za wizyte:*dzis u mnie 30 +1 tc.Synek rosnie zdrowo,a ja w ciagu ostatnich 4 tygodni nawet grama nie przytylam...nastepna wizyta 4wrzesnia Axa ja chce juz zime...umieram przy tej parnocie...Dziewczynki jak ja moge do tabelki zajrzec?bo ja nie wiem gdzie i jak i co:(pozdrawiam,trzymam kciuki i zycze milej nocki wszystkim...

Hej
Jestem wykończona i mega zła...nawet nie zdajecie sobie sprawy dziewczyny z jakimi ja debilami muszę pracować
realmad2.gif

Co do starań to muszę zebrać wszystkie myśli do kupy i wziąć się za robotę...

Lorelain nicka kojarzę oczywiście :-)

Spokojnej nocy !

Dzień dobry dziewczynki :-)

Dziś widzę pierwsza jestem :-) Muszę do alergologa jechać, więc tylko dlatego tak wcześnie wstałam :-D;-):-D

Spokojnego dnia i trzymam kciuki za dzisiejsze tempki :-):-):-)

reklama
Dzień dobry witam się ledwo żywa - spałam około 2,5-3godz ech nie wiem jak dziś w pracy wyrobię 15h ale podładowana jestem dzisiejszym rozpoczynającym się malowaniem :) i meble zamówiłam do kuchni kilka dni temu wiec ta adrenalina mnie troche trzyma inaczej już bym się pokładała na biurku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry