• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
dziama86, spokojnie, nie świruję pytam tylko z czystej ciekawości, bo nawet jeszcze się nie zagłębiałam w te wszystkie dni płodne niepłodne, wstyd wiem ;-) akurat tak wyszło, że zaczęliśmy niefortunnie starania, ale czasu mamy a czasu :-)
piąteczka hehe, cieszę się że tak uważasz, muszę się tylko wkręcić w forum, bo straaaaaaaaaasznie dużo się tutaj dzieje :eek:

addison witam :)
co do zachodzenia w ciaze wg mojego lekarza doszlo do zaplodnienia w 22 dc ale ja mam dlugie cykle.

U mnie cos sie zbiera na ulewe chyba bo takie wiatrzysko i pochmurno ze hejjjj ....

Losiczko szkoda ze @ przyszla ale najwazniejsze dobre nastawienie widze u ciebie :))

addison przepraszam za ten tekst o świrowaniu nie mialam nic złego na mysli a tak to mogło zabrzmieć - jeśli tak to odebrałaś to przepraszam ale jak tu pobędziesz zrozumiesz że rożne teksty lecą ale jedna 2 bardzo dobrze życzy i zawsze służy radą i pomocą. Każda z Nas kiedyś zaczynała pozyskiwanie wiedzy i poznawanie organizmu także i Ty sie wdrożysz:)

sylwia a jakie masz długie?

adison jak tu zostaniesz z nami to na pewno prędzej czy później zdrowym zmysłom zrobisz pa

gdzie talosiczka z moim ciachem???? pewnie zżarła po drodze

reklama
addison teoretycznie to jest chyba możliwe... ale jeżeli masz odpowiednio długą fl (faza lutealna) to jajeczko już obumarło zanim pływaczki do niego dotarły....a jeżeli masz krótką fl to raczej zalicza się już to do przeszkód w zajściu w ciążę a nie w czynniku pomocniczym... nie wiem czy rozumiesz o co mi chodzi:sorry:

najlepiej poczytaj sobie Cykl miesiączkowy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry