• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam :)))))))))))

Witaj addison i powodzenia :tak::tak::tak:Myślę,że szybciej zajdziesz zaraz po okresie niż przed.

Ja wczoraj nie miałam siły na nic a dzis nie miałam jeszcze czasu:)
Wczoraj pojechałam z dziećmi na zakupy. Oczywiście Antoś dostał więcej niż Werka bo jest mniej wybredny i jeszcze nie protestuje hihi a ubrać 16latkę to istny cud:-)

Kupiłam Antosiowi taką pozytywkę
6627_pszczolka_.jpg

Ale co najważniejsze nie jest to ta tradycyjna nudna melodyjka co w większości tego typu zabawek tylko kołysanka "Z popielnika na Wojtusia" I kupiliśmy pierwsze adidaski:) i kurteczkę na jesień i upatrzyliśmy fotelik do samochodu 9-36 kg:-D No i jeszcze nowe smoczki kupiliśmy i chciałam jeszcze smoczki do butelek ale w końcu zgłupiałam tyle tego jest.

Co tam u Roszpunki słychać? Kiedy z Maksiem do domku wychodzą?

Losiczka
nie możesz mieć testów w domu,żeby nie sikać na nie bo inaczej nie wytrzymasz przy nas hihi.

Lori super tempka oby już nie spadała&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja dostałam pierwszą @ po porodzie ,brzuch nawet nie zabolał,ale leje się jakby kran ktoś odkręcił;)

Ostatnia edycja:
reklama
no szkoda addison, że @ przylazła ale pierwsze koty za płoty:)) teraz od nowego cyklu nowe możliwości:tak:

przestańcie mnie katować.... ja mam cały czas ochotę na jedzenie :-p:-pfranca nadchodzi:-(:-(

teraz znalazłam coś takiego i oczywiście jutro to będzie moje śniadanko do pracy:cool2:

Ciabatta caprese - Przepis
uwielbiam takie smaki:tak::tak:

Jestem podatna na wasze wpływy to może i do mnie przyjdzie dzisiaj heheh \

znalazłam sposób żeby mniej żreć :) przyniosłam sobie dziś do pracy flaczki żeby móc zjeść ciepły obiadek , wszystko pieknie odgrzałam i co i okazało się że łyżki nie zabrałam :) tak oto jadłam flaki łyżeczką a mamy w pracy wybitnie małe i płaskie :) nawet połowy nie zjadłam a jak pomyślę że miałabym kończyć ta łyżeczką to się taka najedzona czuje że hohoho

reklama
Kasia_es jest po zabiegu, dziś miała,,,, pisała mi ale nie miałam jak Wam napisać bo zajęłam sie tym dywanem a potem zakupy i obiad....... troszkę Ją boli ale mówi ze da sie przeżyć ....... leży pod kroplówką i ma do jutra nie wstawać .....moze w poniedziałek ich wypuszczą .......

U mnie zagrzmiało 2 razy, popadał mały deszczyk 2 minuty i znów słońce --------> UFFFFFFFF........... bo przeciez dywan na balkonie schnie........ do wieczorka wyschnie o ile sie nie nawinie deszcz ........:sorry: :-)

U Roszpunki wszystko dobrze, wczoraj pisała, Maksio to głodomorek całą noc na cycu wisiał a i tak był dokarmiany :sorry::sorry::sorry::-D:-D:-D:-D:-D jeszcze nie wiedzą kiedy wyjdą........moze dziś coś bedzie wiedzieć.......napisałam do niej teraz wiec dam znać ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry