ViolaPop
Fanka BB :)
Witam
))))))))))
Witaj addison i powodzenia

Myślę,że szybciej zajdziesz zaraz po okresie niż przed.
Ja wczoraj nie miałam siły na nic a dzis nie miałam jeszcze czasu
Wczoraj pojechałam z dziećmi na zakupy. Oczywiście Antoś dostał więcej niż Werka bo jest mniej wybredny i jeszcze nie protestuje hihi a ubrać 16latkę to istny cud:-)
Kupiłam Antosiowi taką pozytywkę

Ale co najważniejsze nie jest to ta tradycyjna nudna melodyjka co w większości tego typu zabawek tylko kołysanka "Z popielnika na Wojtusia" I kupiliśmy pierwsze adidaski
i kurteczkę na jesień i upatrzyliśmy fotelik do samochodu 9-36 kg
No i jeszcze nowe smoczki kupiliśmy i chciałam jeszcze smoczki do butelek ale w końcu zgłupiałam tyle tego jest.
Co tam u Roszpunki słychać? Kiedy z Maksiem do domku wychodzą?
Losiczka nie możesz mieć testów w domu,żeby nie sikać na nie bo inaczej nie wytrzymasz przy nas hihi.
Lori super tempka oby już nie spadała&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja dostałam pierwszą @ po porodzie ,brzuch nawet nie zabolał,ale leje się jakby kran ktoś odkręcił
Witaj addison i powodzenia

Myślę,że szybciej zajdziesz zaraz po okresie niż przed.Ja wczoraj nie miałam siły na nic a dzis nie miałam jeszcze czasu
Wczoraj pojechałam z dziećmi na zakupy. Oczywiście Antoś dostał więcej niż Werka bo jest mniej wybredny i jeszcze nie protestuje hihi a ubrać 16latkę to istny cud:-)
Kupiłam Antosiowi taką pozytywkę

Ale co najważniejsze nie jest to ta tradycyjna nudna melodyjka co w większości tego typu zabawek tylko kołysanka "Z popielnika na Wojtusia" I kupiliśmy pierwsze adidaski
No i jeszcze nowe smoczki kupiliśmy i chciałam jeszcze smoczki do butelek ale w końcu zgłupiałam tyle tego jest.Co tam u Roszpunki słychać? Kiedy z Maksiem do domku wychodzą?
Losiczka nie możesz mieć testów w domu,żeby nie sikać na nie bo inaczej nie wytrzymasz przy nas hihi.
Lori super tempka oby już nie spadała&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja dostałam pierwszą @ po porodzie ,brzuch nawet nie zabolał,ale leje się jakby kran ktoś odkręcił
Ostatnia edycja:

:-)