• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ten komplecik to akurat do zdj powstał więc posiadam go na stanie :) ale tak to raczej na bieżąco sie wszystko rozchodzi :) buty auta maja jednaj największe branie heheh
edit. Ilonko dzięki za inf a Marysia? wiesz coś?

reklama
Przepis na ciabattę świetny ! Muszę go koniecznie wypróbować ;-) Brzuch troszkę mnie szarpię, ale nie tak jak zwykle co i tak jest dziwnym postępem zawsze umierałam o tej porze :wściekła/y:
karol_in-a wiem, że to nie takie proste, ale najważniejsze jest nastawienie podobno im bardziej się chcę tym gorzej z tym zajściem jest.

Jak weszłam na stronę z przepisem to od razu tak zgłodniałam, że nie wiem czy wytrzymam w pracy i nie padnę z głodu :no:

te buciki auto to cos wspaniałego........:-):-):-):-):-):-):-):-):-) :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: zresztą wszystko i zdjęcia i wszystkie dzieła dzami to bajka :tak::tak::tak::tak:

Ja miałam robic buraki z papryką do słoików na zimę, ale jak wspomiałam o tym babci to juz nie muszę....... sama ma mi zrobić..... chyba za dobrze mam......:-):-):-):-):-):-) bo i ogórki i sałatki juz sobie leżą zrobione ( no własnie muszę dzis m wygonic aby pojechał po tą wałówkę.) i teraz buraki ......:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nie słodźcie mi tak bo w samouwielbienie popadnę i się narobi :P
Ja miałam ochotę robić już w tym roku słoiczki ale nie bardzo mam gdzie trzymać dlatego jeszcze odpuszczam ale przyszły sezon będzie mój :)

Roszpunka w domu ........jak bedzie mieć chwilkę to wpadnie i wstawi focie Maksia :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

hmmmm........ zastanawiam sie czy proszek E active plus jest coś wart ????????????????:eek::eek::eek: bo u mnie na osiedlu w chemicznym za 32zł jest jakoś 7 kg.........: Confused:

No to wróciłam...

Adison witaj :-) I powodzenia Ci życzę :-)

losiczko ale Twój wykres jest w tym cyklu inny niż zwykle, to może coś to oznacza :cool2: Trzymam kciuki :-)

Piateczko Twój chłop jest taka osobowością,że mnie by było trudno Go zaskoczyć :-):-):-)

losiczko o kurde :szok::szok::szok: Toś mnie zaskoczyła z ta Twoją @...

adison ja też nie znam, ale kto wie, może będziesz pierwszą :-D;-):-D A zamierzasz prowadzić obserwację cyklu itd, czy na żywioł idziecie??

piateczko a może losiczka zrobiła Ci to co Ty nam wszystkim wczoraj z pierogami :rofl2:

joanna to każda tu taka naiwna była jest i będzie :-D:-D:-D

Piateczko ja też miałam długie cykle i nieregularne, ale jedno co miałam regularne i stałe, to fl i jak wyznaczyłam owu, to później wiedziałam,że za 14 dni przylezie @ ...

Moja mama zawsze jak mówiłam,że mi się nudzi, to odp: To rozbierz się i ubrania pilnuj :-D:-D:-D Więc może Wasze dzieciaki wzięły sobie do serca :-D:-D:-D

dziama no pomysł na odchudzanie oryginalny, ale jak widać skuteczny :-D:-D:-D

kasia to za szybkie wyjście &&&&&&&&&

Ilonko dzięki za info :-D:-D:-D

Ja przeczytałam wszystko i odp i padam...

reklama
Hallo Kochane!!!
Addison witaj! Powodzenia w starankach!!!!

Moje Kochane Najdroższe! Przepisu na Murzynka potrzebuję! Jak go nie zjem to zaraz umrę! łatwego, bo nigdy nie piekłam, mokrego z polewą czekoladową, i bez przyprawy piernikowej bo tu nie kupię. Blaszkę mam prostokątną 32/23cm
Kasia es no to dziewczynki zasznurowane, poczekają sobie na termin porodu! A Ty wracaj do nas szybciutko!
Dziama Ty zdolniaczko! Ja też coś dla Ady zrobiłam, a że nie robiłam szydełkiem z 20 lat, to nie wiem jak dziecko będzie się w tym czuło, no ale zrobiłam. Zaraz wkleję zdjęcia.
Ilonka Ty Supermenko! I wekować miałabyś chęć:szok:
Karola mi się z moich małych stópek (36) zrobiły takie platfusy, jak ma wielki ptak z ulicy sezamkowej:-) Mam takie poduszki, że paluch stoją mi do góry, M się śmieje, że powinnam posmarować sobie pytki jakimś balsamem, i trenować styl łyżwowy po domu:-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry