• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hej! ja nie wiem co się ze mna dzieje. znowu wpadłam w fazę spania. dopiero wstałam. noce przesypiam a i tak mi się oczy zamykają i muszę się położyć popołudniami. chyba młody chce abym porobiła zapasy w śnie bo jak się pojawi to już będzie koniec dobrego

ale dzisiaj kusicie pysznościami. u mnie na obiad tylko zupka jarzynowa ale pyszna mi wyszła. a na 18 umówiłam się z kumpelą na lody na mieście i pogaduchy. zafunduję sobie dzisiaj mega wielki deser lodowy bo mam straszną ochotę. a co tam. już i tak sporo kg na plusie

kasiaes cieszę się że już po. teraz dużo leżeć i czekać jeszcze kilka tygodni na dziewczynki

roszpunko
super że juz w domu. to czekamy na focie i relację ze szpitala

dziama wymiatasz kobieto. cudne

karola
co do wesele to ja chciałam tylko jechać do kościoła na ślub i ewentualnie na obiad kawę i do domu ok 20-21. na więcej nie chciałam się odważyć. no ale zobaczymy jak będę się czuć. no i zapytam jeszcze ginka jak będę co on na to. no to już będzie 37 tc wiec może być różnie. poczekam do wizyty i wtedy zdecyduję

a brata masz fantastycznego. ale chyba to wiesz. nie wiem co byś mu mogła kupić

reklama
żarłoki jesteście nie ma co:-D:-D

Joanna
a może to objaw nie na @:-)

Ilonka
dzięki za info - niech dziewczyny wychodzą do domku:-). Ja cały czas używam tego proszku:tak: nie jest zły...

Addison no to koniec świrowania,przepędzaj wstrętną @ i do dzieła:tak:

Agnes może ciśnienie kiepskie,mi też oczy lecą cały dzień:tak:

Axa ze mnie marna kucharka, a już ciasta.... nie zrobię:sorry:

sylwia u mnie na osiedlu są takie fajne promocję..... na początku roku np kupiłam ok 6kg PERSILU za 45zł .... i nie podróba bo ubrania czyste i białe .......wiec ten ten nie jest raczej rozcieńczany ......
no ale w sumie 32 zł za 7 kg do tego bym kupiła OXY na plamy w biedronce i chyba bedzie OK...... muszę przemysleć ......bo każdy grosz teraz na wagę złota........

axa ja to jestem baba tajfun hehe, nie potrafię usiedzieć na dupie zbyt długo .......... :-):-):-):-):-):-) Mąz pewnie bedzie w szoku jak zobaczy uprany dywan na balkonie.( ostatnio jak praliśmy to we dwoje tego cholerstwa ciężko było podnieś jak był mokry a dziś sama sobie poradziłam hehe ----> baba herod :-D:-D:-D:-D:-D )

Już się zdj Maksia nie mogę doczekać :)

Agnes te pogody takie to pewnie dlatego taka klapnięta jesteś

edit.Ilonka Akutar nie znam proszku E nigdy nie używałam ale może któraś pomoże. A o kosmetykach zFM słyszałas mają głównie perfumy ale mają też super rzeczy do sprzątania i odplamiacze też są w przystepnych cenach a przede wszystkim bardzo wydajne i skuteczne -naprawdę polecam

Ostatnia edycja:
Ilonko ja jestem zachwycona tym proszkiem tzn tym E :-) Spiera mi wszystkie ogródkowe plamy typu trawa,błoto itp . Typowo proszek dla mam synków he he:-):-):-)

Mi sie też chce spać :sorry: . A na kawę nie mam ochoty :-(

Dziama no piękności tworzysz :-)

A ja mam na obiadek dzisiaj girki od kurczaka :-p suróweczke :-p i pyrki z koperkiem :-p Zapraszam :-p

O matko!!!! jakie cudeńka!!!:-D:szok:

Torebka jest w.....ana w kosmos hahha zarąbiaszcza:-D pewnie mojej Mai się spodoba

Dziama sprzedajesz to??? czy robisz tak dla siebie???

Losiczko to połóż się jak masz chwilę:tak: ja czuję że kawami sie przepiłam buuu

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry

po wizycie...ufff wreszcie mogę odetchnąć :)
Przed usg Pani pyta: co jeśli będą bliźniaki? powiedziałam że pokochamy jak swoje:-D..
ale okazało się że egzemplarz w brzuszku pojedynczy:-p Rybcia ma 22mm i wszystko z nią ok :biggrin2: wg usg to 8tydzień i 3 dzień, więc praktycznie tak samo jak wg OM:biggrin2: Serducho biło cudnie..widziałam na monitorze, nie ma piękniejszego widoku, nieważne czy to synek czy córcia, Rybcia podbiła już moje serducho:biggrin2: oczywiście się poryczałam..ach te baby:-D

mam założoną kartę ciąży..wreszcie czuję się jak pełnoprawna ciężarna hehe i wierzę że będzie dobrze :)
Wyniki też mam ok, Pani pochwaliła:-D
za dwa tygodnie kontrolne badanie

lece poczytać zaległości ;)

aaaa i wreszcie oficjalnie od Naszej Rybci
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bierzcie i Rozmnażajcie się :D