agnes2704
czekamy na Ciebie...
hej! ja nie wiem co się ze mna dzieje. znowu wpadłam w fazę spania. dopiero wstałam. noce przesypiam a i tak mi się oczy zamykają i muszę się położyć popołudniami. chyba młody chce abym porobiła zapasy w śnie bo jak się pojawi to już będzie koniec dobrego
ale dzisiaj kusicie pysznościami. u mnie na obiad tylko zupka jarzynowa ale pyszna mi wyszła. a na 18 umówiłam się z kumpelą na lody na mieście i pogaduchy. zafunduję sobie dzisiaj mega wielki deser lodowy bo mam straszną ochotę. a co tam. już i tak sporo kg na plusie
kasiaes cieszę się że już po. teraz dużo leżeć i czekać jeszcze kilka tygodni na dziewczynki
roszpunko super że juz w domu. to czekamy na focie i relację ze szpitala
dziama wymiatasz kobieto. cudne
karola co do wesele to ja chciałam tylko jechać do kościoła na ślub i ewentualnie na obiad kawę i do domu ok 20-21. na więcej nie chciałam się odważyć. no ale zobaczymy jak będę się czuć. no i zapytam jeszcze ginka jak będę co on na to. no to już będzie 37 tc wiec może być różnie. poczekam do wizyty i wtedy zdecyduję
a brata masz fantastycznego. ale chyba to wiesz. nie wiem co byś mu mogła kupić
ale dzisiaj kusicie pysznościami. u mnie na obiad tylko zupka jarzynowa ale pyszna mi wyszła. a na 18 umówiłam się z kumpelą na lody na mieście i pogaduchy. zafunduję sobie dzisiaj mega wielki deser lodowy bo mam straszną ochotę. a co tam. już i tak sporo kg na plusie
kasiaes cieszę się że już po. teraz dużo leżeć i czekać jeszcze kilka tygodni na dziewczynki
roszpunko super że juz w domu. to czekamy na focie i relację ze szpitala
dziama wymiatasz kobieto. cudne
karola co do wesele to ja chciałam tylko jechać do kościoła na ślub i ewentualnie na obiad kawę i do domu ok 20-21. na więcej nie chciałam się odważyć. no ale zobaczymy jak będę się czuć. no i zapytam jeszcze ginka jak będę co on na to. no to już będzie 37 tc wiec może być różnie. poczekam do wizyty i wtedy zdecyduję
a brata masz fantastycznego. ale chyba to wiesz. nie wiem co byś mu mogła kupić

nie jest zły...
suróweczke 
wg usg to 8tydzień i 3 dzień, więc praktycznie tak samo jak wg OM