• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

axa super przepis :tak::tak::tak::tak: mmmm......zjadłabym :-D:-D:-D:-D ja to łasuch jestem... co zresztą widać :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

piąteczko ja płaciłam po 6,99zł a i po 4,99 bardzo czesto w aptece dbam o zdrowie i na receptę oczywiscie ........ no ale to tez było juz dosc dawno ..... bo Jas szybko przestał pić mleko.... receptę bede miec za 2 tygodnie na to mleko a szkoda mi małego bo po tym ze sklepu nie robi kupki( bo dokarmiam głodomora w nocy ) dzis włożyłam kawałeczek czopka glicerynowego bo od wczoraj rana nic nie zrobił......:-(

reklama
Kurcze ilonko ja kupowalam tylko na recepte i placilam 6 zl za nie a czy bez recepty mozna to nie wiem ...
znalazlam cos takiego post z tego roku z marca Witam od dnia 1 marca podrożało mleko kupująć ja na 30% płaciło się 7,06 zł teraz płaci się 13,50 prawie 100% więcej .
Można podziękować tylko naszemu ministrowi.Dodam ze na 100% bez recepty
kupimy mleko po 21,30.

Piąteczka - a kysz odpędź tę cho.....e
Róża - a na co masz chętkę?:) wiesz teraz jeszcze w miarę czasowa jestem potem zaczynam kieckę robić ślubną więc walcie drzwiami i oknami poki czas heheheheh

tak moj maz mowi ze ma nas wszystkich dosc jest wsciekly i oburzony , wyprosil mnie z pokoju i powiedzial ze nie ma checi ze mna gadac .. a tylko przez to ze on twierdzi ze go nie kocham a ja w tej ciazy nie pociaga mnie zblizenie nie wiem czemu ale nie mam na to ochoty wiem ze jestem zimna ale milo rozmawiamy zaczepiam go i nic takiego sie niby nie dzieje . wiem ze popelniam blad ze odpycham go od siebie ale niewiem jakos nie mam na nic ochoty tym bardziej ze wczoraj mnie bardzo brzuch zabolal i wsrodku i sie wystraszylam a sa takie upaly ja mala nosze bo czasami jest zla i niewiem co robic jest mi smutno i nie mam nawet z kim pogadac ;(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry