• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

biapl - ja podsmażam cebulkę, dodaję wędlinkę, potem pokrojoną w plasterki cukinię (takie nie bardzo grube), duszę aż się zeszkli, dodaję do smaku paprykę 1-2 sztuki, najlepiej czerwoną i na koniec przecier pomidorowy (mogą być świeże pomidory lub koncentrat), przyprawiam do smaku solą i pieprzem...

reklama
Witam.
Cora mnie przed 7 obudzila i sie dze przed tv bo moja uciekla do mojego brata sie pobawic na kompie hehe
Ogolnie chce mi sie spac jak nie wiem co ale slonce mi daje i juz nie usne niestety.
Maz przyszedl po 21 i mnie przepraszal.

Dzieńdoberek

Ale ja mam dzisiaj wypas chumorek
:-):-):-) Normalnie już nie moge doczekać się następnego wekendu he he.

Ilonko wiesz kochana od tulenia całowania węgorza to chyba dzidzi nie będzie he he bo węgorza sie wkłada he he.

Addison ja z racji mojego menopauzalnego wieku
:-) biore folik ,omege3,i wiesiołek bo u mnie susza jak na pustyni hi hi.

Piąteczko i jak sie dzisiaj czujesz kochana??? A Ty sie martwiłas o męża że zmęczony czy raczej że serducha nie będzie
:-):-):-) ale pewnie rano nadrobiliscie ( muszę sprawdzić he he )

Katrino Kubula rośnie jak na drożdzach
:-):-):-)

Lori krechy są to najważniejsze oby do pierwszej wizyty a kiedy ją masz???

Miłego dnia dziewczynki

biapl dzięki kochana :-) Ja leczo nie robię bo my nie przepadamy także nie mam sprawdzonego przepisu,,,, ale ja jak coś chce zrobić a nie wiem jak to zawsze buszuję na tej stronie ......... Wielkie Żarcie - Przepisy POLECAM :-):-):-)

losiczka no ale jakas gra wstępna przeca musi być nieprawdaż ???? :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:a TY od razu byś do rzeczy przechodziła :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: cieszę sie ze żyjesz tym co bedzie........ :-D:-D:-D:-D
sylwia pewnie m potulny jak baranek....:confused:
Rozia a co za badania ? krew mocz??????????????????????
piąteczko to trzeba łomot sprawić Twojemu aby troszkę przystopował ...........:tak::tak::tak::tak::tak::tak: Jak coś to ja sie na to piszę .......:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ADISON ja brałam tylko kwasik foliowy i to styknie przy staraniach, jak bedzie juz bąbelek w brzuszku to wtedy odpowiednie witaminki :tak::tak::tak::tak:

A Ja mam juz posprzątane....... obiad ugotowany ( krupniczek) dzieci najedzone ...... :-) i zaraz trzeba iść na dłuuuuuuuuuuuuugi spacer do Zus-u......:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: ale ciepło wiec zrobie sobie z dziećmi spacerek ..... bo muszę dziś koniecznie tą sprawę załatwić.... :confused:

Kurcze ale kaszana.............. ja taka potargana, w piżamie..... a tu taki zajebiście młody i przystojny listonosz wparował :confused::confused::confused::confused::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ajćć........... toż to burżuazja tak rano paczki przynosić :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: :rofl2:

MIŁEGO DNIA PEREŁKI MOJE .......:-):-):-):-):-):-):-):-)

Dzięki Kochanie, w takim razie kwas foliowy będzie dzisiaj kupić do apteki, żeby bąbel mógł się zagnieździć solidnie :tak:

Witam z rańca :-)
Popijam właśnie kawkę, bo póki co pracy mało i zbieram siły na więcej. Wczoraj wieczorem paaaaaaaaaaaadłam do łóżka jak długa i nie pamiętam kiedy zasnęłam. Dziś w planach mycie samochodu ! Także wszystkie kobietki, które mieszkają w Wielkopolsce niech się szykuję na jutro na wielki deszcz, bo JA MYJĘ AUTO ! :rofl2::rofl2:
I jeszcze tylko jeden dzień i zobaczę chłopa megoooooo, nie mogę się doczekać już ! :rolleyes:

Addison ja to samo - wczoraj poszłam po 21 spać:tak:

Ilonka :szok:podziwiam kochana - zupę już masz, ojej a mi ciężko sie zabrać, a taki ambitny mam plan :zawstydzona/y:

Co z tymi chłopami wczoraj??? ja tez posprzeczałam się z m a raczej strzeliłam focha.... dlaczego to pod wykres zajrzyjcie he he - ja mu teraz dam...niech no tylko przylezie...:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry