• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witam z rana....
u mnie powtórka z rozrywki.... tempka zaczyna spadać więc franca pewnie przypełźnie i to może nawet dzisiaj...

jedyne co mnie cieszy to że rowerkiem przyjechałam do pracy a po idę na squasha:tak::tak:

reklama
Dzień dobry

Witam was kobietki moje drogie ja dzisiaj w domku zastrajkowałam i nie poszłam do pracy :wściekła/y:od poniedziałku brakowało mi ludzi do pracy ale jakoś się z tym godziłam wczoraj jedna dziewczyna,która miała ze mną otwierać restaurację zaspała:angry::szok: więc mnie przypadło zrobienie wszystkiego :wściekła/y:
i postanowiłam że dzisiaj to ja im pokaże gdzie raki zimują :tak:i nie poszłam do pracy kilka minut temu dzwoniła do mnie dziewczyna z restauracji i pytam jak sobie radzi a ona mi na to że jej 2 osoby dodatkowe przysłali:baffled::crazy::szok::wściekła/y::angry: no jasna cholera by wzięła taki zarząd!!!!!!!!!!

Losiczko tulę mocno :*:*:*:*
Jane ciągle trzymam kciuki :tak:
Piąteczko jak tam dzisiaj twoja gromadka ;-)
Ilonko powodzenia w ZUS :baffled:

witam nową koleżankę

eeeeeeeeee i tyle zapamiętałam

pozdrawiam was wszystkie bardzo serdecznie i gorąco :*:*:*:*:*:*:*:*:**:*

ilonko mozna powiedziec ze potulny nawet mi fajny film wlaczyl i poszlam spac po 23 szok ze tyle wysiedzialam dobra znikam bede pozniej koncze sprzatanie wlacze pranie bratu zrobie jesc ;/ a mala teraz bedzie ogladala hello kitty

Witam i ja:)

Moje dziecko dziś dopiero o 6 na jedzonko się obudziło a zasnął o 20:szok:,zjadł, odbił, położyłam go do łóżeczka (a sama wskoczyłam jeszcze do łóżka) pogaworzył z pół godzinki i zasnął,no i teraz o 9 na jedzonko wstał i oczywiście przywitał mamusię pięknym uśmiechem.:)

truskafka super,że wizyta udana:) Gratuluję:)

Roszpunko jak tam pierwsza nocka Maksia w domku?

Addison
folic wystarczy bierze się go później przez 1 trymestr ciąży(jest odpowiedzialny za rozwój układu nerwowego)
Ja witamin w ogóle nie brałam takich dla kobiet w ciąży, mi lekarz przepisywał no magnez czy żelazo dopiero jak w wynikach widział,że czegoś brakuje:)
Kasiu nie ważne że trochę boli najważniejsze żeby dziewczynki siedziały w brzuszku jak najdłużej a Ty i tak wytrzymasz wszystko bo kobiety to silne bestie są. Dlatego to my rodzimy i przechodzimy przez to wszystko bo facet jak ma katar to już umiera:-D:-D:-D

Aniu
ale ich załatwiłaś hihi

Dziewczyny chcę zamówić mojemu synkowi takiego pajacyka na jesień i nie mogę się zdecydować na kolor pomóżcie plissss.
Albo kremowy albo ten zielono-żółty. Ilonka a ten biały może być do chrztu jesienią:)
PROMOCJA KOMBINEZON POLAROWY 4 PORY ROKU ROZM 68 (2558325709) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Viola ja wybrałabym kremowy:-):-)

Losiczka
oj już ja go wezmę na wstrzymanie:-) zacieram ręce he he, chyba że ja skapituluje:-p

Dziama
mi się podoba ta torebeczka hello kity

Ania no wiesz!!:szok: to ty ciężarna bez pomocy, a innej dali aż dwie:wściekła/y: i dobrze zrobiłaś że w domu odpoczywasz....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry