• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

kurcze ale Sylwia mnie się wydaje że już powinnaś czuć ruchy bo to druga ciąża spróbuj z espumisanem jeśli będziesz mogła go brać ale to może być dzidzia razem z gazami :)

reklama
aniu niby powinnam ale ja mam nadwage i ciaza jest mniejsza niz normalnie mam na suwczaku bo wg suwaczka to jest jak bym zaszla w ciaze 4 maja a ja zaszlam 12 maja wiec widzicie ale nie martwi mnie to czasami czuje cos niby jak plywanie ale sa dni ze nic nie czuje wiec ciezko przez sadelko cos wyczuc czekam na kopniaczki ;p jeszcze troche

Cześć dziewczynki,
ja dzisiaj miałam tak paskudny dzień w pracy że jak już wróciłam do domu i jeszcze zadzwonił kierownik to już mi nerwy puściły i najpierw na niego nawrzeszczałam a później się popłakałam z tego wszystkiego :-(

Karolinka - moim zdaniem torba jest obowiązkowa, zobacz dokładnie jaki masz wózek bo w x landerze są specjalne zapinki do torby wiec lepiej kupić oryginalną bo inne mogą się nie trzymać.

Roszpunka - dzielna byłaś bardzo! ... mocno przytulam. Dla mnie też masaż szyjki był najgorszy. Krzyczyłąm jakby zażynali prosiaka. Później to już w ciszy cierpiałam :) Najważniejsze że masz już to za sobą i możesz tulic Maksia. Super że masz tyle mleczka i jeden kłopot mniej :tak:

Axarai - zrobią ci CC ... a jak się nie będzie mogła dogadać to połóż im się na kozetce i udawaj że rozcinasz brzuch, powinni się pokapować :-D:-D:-D:-D

Ilonka - oooooooh ale mi zrobiłaś smaja na pizze, chyab zrobie w sobote na obiad :)

Ania - idzcie na spacer, kot pewnie siedze gdzieś w krzakach neidaleko domu :tak:

Sylwia
- mysle że spokojnie jeszcze nie musisz czuć ruchów, niezależnie która to jest ciąża. Dużo zależy od ułożenia łożyska.

lori mi sie tez tak wydaje najwazniejsze zeby myslec pozytywnie bo czekam na ruchy i nie czuje to psychika glupieje ale potem sobie mowie i rozum idzie do porzadku :-D wizyte mam 7 wrzesnia wtedy uslysze serduszko dzidzi bo ostatnio mi robila polozna przy ktg podglad ale dzidzia byla zamala i nie bylo slychac a teraz bedzie 20 tydzien wiec juz powinnam slyszec ;-) a co u ciebie ??

Ania - ale i tak jest pewnie z siebie dumna że udało jej się uciec świat zdobywać :-D:-D:-D

Sylwia
- ja mysle że tak do 3 tygodni to juz spokojnie fajnie będziesz czuła ruchy, a może i dziecko jest z tych spokojnych więc tylko sie cieszyć :)

hejka

ja dziś w pracy miałam szaleństwo, dopiero teraz spokojnie mogę z wami posiedzieć ;)

Roszpunka to się biedulko nacierpiałaś, najważniejsze że już za tobą i z Maksiem jesteście w domu :) jeszcze raz Gratuluję Szczęśliwym Rodzicom :)
Karolina widzisz, brat się postarał :) zbadał temat i wybór na pewno trafiony :)
a teściową pięknie załatwiłaś :p
Rozia ujć siostra się nie popisała
Axa chyba Aduśka już zostanie na dupce, &&&&&&&&&&&& za cc bez komplikacji
Ania hihi teraz ty szalejesz za bujaczkiem, niebawem córcia będzie szaleć ;)
Pamela byle do niedzieli i wieści że @ nie ma...za to II kreseczki tak :)
Piąteczka obyś małpy nie doczekała!!!
Kasia :) celibat celibat...a potem jak się rzucicie na siebie do na suficie wylądujesz hehe
mam nadzieję że będziesz miała zdjęcia dziewczynek z usg ;)
Lor kreseczki na teście wyraźne?

poczytałam i oczy mi się kleją...:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry