• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

lor moze z tych grzecznych bedzie co w nocy buszuja oby nie :-D
a co do twojej tempki nie mierz juz jej czekaj na wizyte u gina i potwierdzenie ciazy ja wierze ze jest dobrze !!!! jestes dopiero w 4 tyg wiec poczekac z 2 tyg zrobic usg a potem napewno bedziesz maila usmiech na buzce zobaczysz :) dla kazdego slonko swieci !!!
wkoncu kazdej sie uda zobaczycie kochane !!!
truskaffko a mnie ominal twoj post o serduszku :-( a wiec jakos u kogos doczytalam gratki wiec GRATULUJE kochana !!!!!!!!!!!!!!!!;-)

reklama
właśnie się poprztykałam z małżem. Powiedziałam Matiemu że nie wolno stawać obiema nogami na wannie bo sobie je połamie a R na to że ja dziecku fobie wkręcam i nic mu nie będzie :crazy: ... no i sie poprzytakalismy bo ja jestem nadopiekuncza i dziecku wkręcam niewiadomo co a ja na niego że nie ma wyobraźni eeh

mnie podbrzusze zaczeło pobolewać to wróciłam na kanape, ale jakoś chciałabym się później zmobilizować i poprasować :dry:

Aniutka ufff dobrze, że się uciekinier znalazł, już widzę jak się zdenerwowałaś!
Lori Truskafka będę się modlić o to CC:-) Do tej pory modliłam się, żeby panna wygodnicka się odwróciła, ale już teraz nie wierzę! Jak byliśmy na USG w 17tc to była główką na dół, a jak byliśmy w 24 tc, to już była główką do góry, i już wtedy coś mnie tknęło, że się nie odwróci:baffled:, no i masz! Mi już jest wszystko jedno.
Lori noża nawet mogę zabrać, co by było bardziej wiarygodnie:-) i trzymam mocno&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& cały czas!!!!

DOBRANOC GWIAZDECZKI :-):-):-):-):-):-):-)

Spadamy spać bo padnięta jestem,. byłam u lekarza to kur..a ma urlop do 3 wrzesnia...... ale jak dzwoniłam we wtorek do której dokładnie przyjmuje to pizdeczki nie raczyły oznajmić ze GO nie ma ............tylko poszłam i pocałowam klamkę jak i dziś :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wiec na razie nie złożę wniosku o becikowe....szkoda bo myslałam ze bedzie kasa na chrzciny :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( ehhhhhhhhhhhhhhhhhh lipa.................

Pawełka na śpiocha nakarmię i lulać zmykam, raz trzeba sie położyć wcześniej .....:tak::-D:-):-):-)

Buńki skarbeczki :-):-):-):-):-):-):-):-)

hej! wpadam i ja wieczorkiem ale nie dam rady chyba nadrobić wszystkiego. dopiero wróciłam od rodziców. czeka prasowanie ale dzisiaj już sobie podaruję. położę się chyba i odpocznę.

właśnie siedzimy z m w necie i zastanawiamy się nad kolorem wózka. może wy mi coś poradzicie. chcemy taki wózek tylko nie wiemy jaki kolor.

http://www.dzieciecawyspa.pl/index.php?action=search_pk&kat=25

zastanawiamy się nad zielonym, beżowym lub fioletowym. z waszego doświadczenia który najlepiej wybrać?

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry