• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
piateczka czasami inaczej sie nie da...to normalne ze czujemy złość i smutek...a do mnie wczoraj tesciowa dzwoniła i mi mówi ze juz sie sasiadki dziwia ze my jeszcze dzieci nie mamy...i co ona ma odpowiadac! miałam ochote powiedziec..*****..ze złości ale oczywiscie tego nie powiedziałam:no::no::no:

heeeeeeej co to ma być dziś ?????????? miały być same PLUSIKI a nie smutaski :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: laleczki moje póki nie ma @ zawsze jest nadzieja..............przyjdzie @( odpukać ) to wtedy jakies dobre mega kaloryczne i mega duze ciacho na poprawę nastroju a potem od nowa "polska ludowa" az do skutku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bierzcie przykład z losiczki ,......ale wiem ze ciezko jest....... mnie łatwo mówić teraz a wiem ze sama wyrywałam sobie włosy z głowy jak nawiedzała mnie "ciocia" :baffled::baffled::baffled::baffled:

Kasiu niech konowały robią to USG bo to trzeba wszystko sprawdzać ..bo to nie żarty,w koncu to ciąza bliźniacza !!!!!!!!!!!!!! Trzymaj sie cieplutko... !!!!!!!!!!!
Karolina gratuluję udanej wizyty ! Juz bliziutko.......:tak::tak::tak:
Axa od cebuli raczej nie bo jadam bardzo często i nic mu nie było , ale przyznam sie ze dosłownie odrobinkę maznęłam sobie kawałeczek sosem czosnkowym ( robionym, nie ze sklepu) wiec moze ten czosnek........:baffled::baffled::baffled::baffled:
Viola tak granulkowaną mam tą herbatkę z Hipp....... moze kupię tak jak mówisz do zaparzenia !!!!!!!dzięki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
axa rób te odrosty póki chęci masz :-p bo jak wiadomo stan błogosławiony to tez i stan lenistwa i próżniactwa :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-):happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry