• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Nie wiem ale jakas depresja mnie lapie ;/ czasami mam takie dni
sama czasami jestem z wszystkimi sprawami bo maz pracuje na nocki i mozna powiedziec ze prawie wcale z mala niedzieci tylko ja a czasaMI NIE MAM SIL na jej humorki ;;/

jestem i ja Kochane panie! dziekuję Wszystkim za życzenia jestescie Kochane! Katy wreszcie jesteś! a my tu sie zamartwiałyśmy,zdrówka dla taty! piateczka jeszcze raz kciukasy za testowanko i czekamy na plusik:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:! podziwiam za silną wolę ja bym nie wytrzymała do środy:zawstydzona/y:...Karola już sie nie moge doczekać zdjęc Jagódki,musi być sliczna jak mamusia! całą reszte dziewczynek pozdrawiam i spadam do pracy!

Nie wiem ale jakas depresja mnie lapie ;/ czasami mam takie dni
sama czasami jestem z wszystkimi sprawami bo maz pracuje na nocki i mozna powiedziec ze prawie wcale z mala niedzieci tylko ja a czasaMI NIE MAM SIL na jej humorki ;;/
sylwia głowa do góry!Każda kobieta miewa takie dni niestety ale one z regóły szybko mijają więc i u Ciebie znikną oby tylko bardzo szybko,tego Ci życzę ;-)

Karolina Ty w 37 tyg.ciąży jesteś i śmigasz na rowerze?woow jestem pod wrażeniem,super! :-)

Hallo Kochane!
Karola no to powodzenia, impreza była, to teraz Jago może spokojnie przyjść na Świat:-)
U Nas, czwartek się zbliża i nie mogę myśleć o niczym innym:szok:
Buziaki dla Wszystkich!!!!!

Ja przed chwila wrocilam latalam z babcia po miesiec prawie 3 h szok nie dla mnie to bo zle sie czuje bo w ciazy mam niskie cisnienie i chyba mi jeszcze spadlo ;/
karolinko to czekamy na was i moze jakis smsik czasami do kogos co tam u was slychac :)
aga mam nadzieje ze szybko podly nastroj moj minie ;p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry