• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Dziewczyny ja w ciąży nie jestem a ciągle mi na coś smaka robicie :P pierony jedne i na co ja te zachcioły mam zganiać :)

Uf malowanko naszego mieszkanka zakończone :) :) :) jeszcze tylko ma na drobne poprawki sie malarz po ndz zjawić pomalować futryny poza tym luzik :) coś czuję że jutro będę mieć wenę na latanie na mopie szmatach itp :) jakoś tak sprzątanie na swoim bardziej mnie kręci niż pod dachem cioci gdzie i tak nic przecież nie robię

dziama grzesznico ha ha

sylwia co to za humorki? a kysz

karola zapodaj sobie dziś oxy bo albo mam fasolę w brzuchu albo menopauzę

a lori przepadła w jedzonku

dziama he he- dobre
Zakonnica.jpg

lori już się nie tłumacz- ja tam swoje wiem
k,MzEwMDYxOTYsNjEwNjE%3D,f,s

a ja już do wariatkowa się pakuję
psy.gif

hej!

podczytuję was cały dzien ale jakoś brak mi weny.

karolcia
powodzenia jutro i melduj nam co u ciebie. ale mi zrobiłaś smaka na budyń. jutro obowiązkowo sobie zrobię czekoladowy

piąteczko nie sikałaś dzisiaj? no to &&&&&&&&&&&&& przenoszę na jutro. z samego rana wejdę sprawdzić jak u ciebie

katy
no nareszcie się odezwałaś. cieszę się ze tata wraca do domu. ty juz też pomału wtacasz do Londynu więc chyba będzie cię więcej z nami

lori widzę, że od początku masz zachcianki ciążowe. no ale kiedy jak nie teraz. ja jakoś przeszłam ciążę bez zachcianek

a my dzisiaj zamówiliśmy wózek. po przeanalizowaniu w sklepie internetowym. troszkę taniej a do tego dostaliśmy dodatkowo parasol i moskitierę do wózka. teraz się nie przyda ale na wiosnę do spacerówki już tak. czekam tylko na info jak długo będziemy czekać. niby max tydzień więc chyba się nie rozpakuję do tego czasu

reklama
mi jest niedobrze :baffled: chyba w tej ciąży stanowczo najszybciej mam takie mdłości, aż mi się nie chce wierzyć :eek:

Karola - doczekasz już do czwartku, jeszcze tylko jutro i Jagódka zrobi siup do ciebie :tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry