• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Cześć dziewczynki
ja tylko tak na szybko powiedzieć ze zyje tylko chora jestem przeziębiona byłam dziś u lekarza ale niestety miodemi cytryną mam sie leczyć :( a ledwo juz na oczy wwidzę

karolcia o ile dobrze pamietam jutro idziesz do szpitala chce tylko powiedzieć ze trzymam kciuki za ciebie :)

Dobranoc

reklama
no i nie wytrzymałam :baffled: ... było nachos i nie ma nachos

Karola
- kurcze a ja myslalam że ty w czwartek do szpitala idziesz

Agnes - świetnie że wreszcie wózeczek zakupiony, to juz prawie ostatni dzwonek :tak:

Ania - dużo zdrówka ... wyciskaj bardzo dużo cytryny i najedz się czosnku. Postawi Cię to troche na nogi.

no ja juz sobie poprasowałam..i z głowy :tak:

Agnes - ja dla Matusia mialam identyczny, wtedy był tylko inny obrazek, ale kolory te same. Pożyczyłam go przyjaciółce i już dwie córy w nim miała a on dalej nie zniszczony. Dla mnie był bardzo praktyczny i nawet sobie nie wyobrażam nie mieć :sorry2:

ja już uciekam spać bo mi się oczy same zamykają

hejka

melduję że żyję...ale w pracy mam szał ciał, jeszcze jakieś dwa tygodnie tak będzie, więc może mnie być mniej na forum, ale staram się dzielnie nadrabiać :p

padam na pysk..łóżko wzywa...

Karolina czekamy na Jagodowe Szczęście :)
Katy dobrze że jesteś
Piąteczka pazury obgryzam i czekam na II kreseczki
Ania zdrówka
Rozia pięknie córa dokazywała hehe

Wszystkie pozdrawiam, jestem z wami myślami, ciałem dołączę jak wariacja się skończy ;)
buziole

dzień dobry dziewczynki

u mnie potop
0dash2.gif
0dash2.gif
0dash2.gif

prędzej zapiszemy stronę 7777 niż ja będę zapłodniona

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry dziewczynki :-)

Piateczko bardzo mi przykro, ale trzymam kciuki,żeby ten cykl był Twój &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A ja dziś mam cały dzień trzylatka, bo jego rodzice w pracy i nie mieli z kim zostawić :-) Mały urwis, ale jest pocieszny :-) Także mnie dziś raczej nie będzie, więc życzę wszystkim słonecznej środy :-):-):-)

reklama
Dziendoberek :-):-):-)

Piąteczko tak bardzo mi przykro :-( nie tak miało być:-( ale mam nadzieje że dolinki nie będzie:-) a jaki plan na nowy cykl???

Karolciu dawaj znaka jakby co :-)

Dziewczynki mi to palma na maksa odbija:baffled::baffled::baffled: zobaczcie mój wykres .Z tempek wyszedł mi wózek he he

Miłego dnia życzy Wam pokręcona Losiczka :-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry