• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
agnes ja miałam tak samo pod koniec ciązy...... a jak urodziłam to jakbym Ja sie na nowo urodziła......... do tej pory mąż mi ciągle mówi ze niesamowicie szybko doszłam do siebie, ze nie wie jak Ja to zrobiłam ze 3 dni po porodzie latam po sklepach i na spacer tez jeszcze poszłam....... :-):-):-D:-D:-D wiec moze tak źle i po porodzie nie bedziesz mieć :-p i tez sie lepiej poczujesz !!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

piąteczko pyskaczu hehe, wiesz jak to jest........ jakoś po prostu nie chce wtryniać sie, wiec lukam z ukrycia :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

za miesiąc urodziny Jasia i tak zastanawiam sie juz powolutku co by mu tu kupić...... mam nadzieje ze jakieś wolne środki na ten cel sie znajdą a jak nie to sobie " pożyczę" od Pawełka pare grosików ....:sorry2:

melduję sie i ja laseczki! piateczka cholerka byłam pewna ze bedzie u Ciebie plusik!...ja wene mam tylko czasu brak:sorry2:... jeszcze 4 dni i szefowa wraca to wreszcie odżyję bo jeszcze trochę to bedę w pracy spała...Ania - dużo zdrówka ...Ilonka super ze mężuś w domku,cieszcie się sobą ile sie da! piateczka:tak::tak::tak: ma rację my tu wszystkich potrzebujemy,bo w jednosci siła!!! miłego dnia Kochane spadam do pracy!

Hallo Kochane!!!!
Piąteczko, co za cholera jasna przylazła, czuję się osobiście urażona, bo trzymałam mocno kciuki!!!!
Karola rany Jago już niedługo będziesz miała! A niedawno zastanawiałaś się czy się udało, i przed kolejkę mi się wepchałaś na 1000 stronie:-)
Mnie wczoraj skurczyki nastraszyły, trzymały cały wieczór:szok: Dziś jest ok, do piątku najwcześniej muszę wytrzymać, bo wtedy M już będzie mógł pójść na urlop.
Buziaczki dla Wszystkich!!!!

piąteczko ja prawie cały czas tu siedzę no ale jak nikogo nie ma to sama ze sobą nie będę plotkować. już i tak mam nierówno pod sufitem wiec po co jeszcze bardziej wariować

jakies wieści od karoli?

Ja tez po porodzie z oliwka szybko do siebie doszlam ale to ze wzgledu zeby byc silna dla malej bo byla chora chociaz bylam pocieta tu i uwdzie bolalo jak cholera ale dalam rade hehe
Pod koniec ciazy czulam sie bardzo zle jak wieloryb ;/

no! zjawiły się. zeby mi ta cisza była przedostatni raz jak to mawiam do małża jak coś napsocę ha ha

karola w szpitalu, dostała kroplówkę z magnezem i jakiś zastrzyk steryd aż ją dupsko bolało. jak nic się nie wydarzy do piatku to na weekend na przepustkę i w pon wraca do szpitala

wywala mnie z bb- wrrrrrrrrrrrr. powiem Wam, że ja też szybko dochodziłam do siebie, ale z każdą ciążą było gorzej- latka lecą i ogromna różnica pomiędzy 18l a 31- naprawdę potężna

Piąteczko a róznica miedzy 18l a 40 l ( a moze juz prawie 41 :-() to dopiero róznica no nie :-(Choc po Szymonku dopiero jak miał 6 miesiecy to latałam po schodach jak sarenka :-)

Za chwilę Karolcia nam sie rozpakuje :-) tyle miejsc wolnych w tabelce a my dupa :-( z pampersami latamy między nogami :wściekła/y:

Axarai ostatnio ogladałam porodówke i babka rodziła posladkowo tyle ze w czasie skurczu lekarka obracała jej dziecko i mała urodziła sie normalnie tzn głowka w dól. Choć ja osobiscie nie chciałabym takiego porodu juz wolałabym cc.

Ilonko jak patrze na suwaczek Pawełka to tak robie :szok::szok::szok: że on juz taki duży :-):-):-)

reklama
dobry...

ja zawalona robotą, ale z pyskowaniem Piąteczki nie ma żartów, więc się melduję grzecznie:-p

Rozia miłego dnia z urwiskiem ;)
Agulek odpoczywaj, robota nie zając...hehehehe
Łosiczka dostałaś moje pw?a tempka ładna co ty chcesz, nie kombinuj tylko szykuj się do zaliczenia II kresek ;)
Ilona fajnie że męża masz przy sobie :)
u nas też urodzinki zbliżają się wielkimi krokami, piąte..robimy większą imprezę dla rodzinki i mniejszą dla znajomych :)
nad prezentami już dumam, młody pomaga :-D
Piąteczka nosz psia mać:angry:
udanego polowania na owulację u gin..jeszcze dodam skromnie buhaha
że może teraz spróbujcie seksić się nieco rzadziej? co drugi dzień np., czytałam że codzienny seks osłabia plemniki, może takie jednodniowe przerwy wam pomogą i ...you know...maybe baby:cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry