• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

loosiczko ja 40 nie doczekam ze starankami- ale do 35 dociągnę

truskafka wykorzystuję małża poki staje coś więcej niż serce i oczy w słup hi hi- bo nigdy nic nie wiadomo:-D;-)

reklama
Losiczko jutro chwila prawdy!!!! Na porodówce, to ta panienka miała ułożoną dzidzię twarzyczką do wyjścia, i doktorka spróbowała przekręcić, i udało się. Pośladków nie przekręcają, chyba, że bardzo doświadczony lekarz, ale to się robi najpóźniej do 38tc, przez powłoki brzuszne, i podobno bardzo boli:baffled:

Losiczka ja sama nie wiem kiedy mi to zleciało...... a tu juz pieronek słodki ma miesiac :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D a mnie sie wydaje ze to po prostu cisza przed burzą....jak sie zacznie to tu od razu połowa bedzie z brzuchami latać :tak::tak::tak::tak: a moze i juz wszystkie :-):-):-)

piateczko Ciebie to dość często albo wywala albo posty wcina...... chyba to BB Cię nie lubi...... oczywiscie żartuję.......ale dziwne .........:confused:
Truskafka a co Prezesik chce na urodzinki ??????????????????????? pewnie zapodał nie jeden pomysł hehe....... :-p

a Od Nas Jaś chyba dostanie hulajnogę............HULAJNOGA DZIECIĘCA ŚWIECĄCA I GRAJĄCA - KURIER (2576474154) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. nawet dziś na placu zabaw taki chłopczyk pomykał taką ..... tanio i myslę ze bedzie zadowolony :tak:

imprezka za imprezką nam sie szykuje,,,, 16 chrzciny a potem Jasia urodzinowa .....:szok:

Piąteczko lykam wieśka 2*2 tabl firmy oeparol ( niby mocniejszy ) żłopię wodę :-p ale w moim przypadku to juz chyba nie wiele mi pomoże. Poza uczuciem śliskości ( nie lubie go ble....) żadne gluty mi nie wypływają wiec w nastepnym cyklu ( bo już nie zdążę zamówić na czas) zamawiam żel Sylk . Odżywia plemniki :-pwięc se poczekaja na jajo :-p.

losiczko jak ja Ci tych cykli krótkich zazdroszczę. poprzedni razem zaczęłyśmy razem, Ty już blisko do sikańca a ja dopiero zaczęłam przeciek.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ilonko swietna ta hulajnoga :)
Piateczko wszystko sie uda zobaczysz :)
Losiczko i innym staraczkom napewno sie juz niedlugo uda zobaczycie wiem ze latwo sie mowi jak sie juz mi udalo ;/ ale wiem jak to jest bo o 1 ciaze sie staralam 2 lata a o ta rok ale co to jest a za was mocno zaciskam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&& a to od mojego babelka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry