• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Ja sama jestem ex palaczem, ale w żadnej ciąży nie paliłam, organizm nie pozwalał:-) Teraz już nie zamierzam wracać do nałogu, bo już takiej okazji na bezbolesne oduczenie nie będę miała! Teraz jak czuję dym papierosowy, to zaraz cofki mam!!! Mój M nigdy nie palił.
Lori dziękuję Kochana za słowa wsparcia, ja jestem przerażona! Jutro na 14 idę, coś czuję, że dziś w ogóle nie będę spała w nocy!!!!!
Sylwia ja nawet jak paliłam, to w domu absolutnie bym nie paliła, fakt że teraz to paliłam w ukryciu przed M, bo miałam zakaz, ale za nim go poznałam, to też w domu ni chusteczki!!! Puść raz pawia na palacza, to następnym razem wyjdzie na balkon!!!

Piąteczko jak na razie nieźle mężulo daje radę:-p
Ilona no właśnie o dziwo...pomysł jeden:szok: zajawił się bardzo w lego ninjago czy jak tam to się pisze, nie miałam pojęcia co to, ale allegro mi powiedziało:-D
więc jakieś zestawy mu skompletujemy ;)
a taką hulajnogę też mieliśmy :p mlody bardzo lubił :) tylko ta muza...oszałamiająca, ostrzegam :-D

obijam się...jutro wolne, to się dopiero będę obijać...HAHAHAaaaa przyjemnie mi na samą myśl:-p

reklama
nie spać!!!!!!!!!!!!!

ne to ne
0belay.gif
0belay.gif
0belay.gif

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry