reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Joasiu hahaha mam podobnie jak Ty, aż się Puzel ze mnie śmieje, czy istnieje serial, którego nie oglądam :-D ale oczywiście lekko przesadza- jak to chłop ;-)

Dziewuszki ja się odmeldowuję, bo jakaś nie do życia jestem... Idę się zaszyć pod kołdrą :-p
Do juterka :*

reklama
ja juz pod kolderka i film ogladam..

takze milego wieczorku

Lilu-ja nie pomoge..mialam robione badania genet z krwi ze wzgledu na wiek ..ale to chyba cos innego..

Hej Od godziny próbuję napisać do was ale w telefonie co chwila mnie rozłącza i nie mogę dodać odpowiedzi Szlag mnie trafia bo co napiszę i naciskam zatwierdź odpowiedz a tu nic
Tak więc daję znać ze u mnie ok dzisiaj byliśmy u dentysty z Olkiem i ząbki ma ok W lutym idziemy znowu na lakowanie tym razem Mam obsesję na punkcie dbanie o zęby Jutro zaś lekarz i mam nadzieję że pozwoli nam na szczepienie bo juz miesiąc temu miał mieć a ciągle chory był
X

Dzień dobry :-)

My wstałyśmy dzis o 8,ale jakos nie mogłam się dobudzić, bo Bianka w nocy się obudziła i biedna nie mogła zasnąć i godzinę walczyła,aż w końcu wzięłam ją na ręce i przytulona do mnie zasnęła ...

bashi ja nie mam żadnych oznak, także nie pomogę :-(

Agnes super,że się odezwałaś :-) No i super,że z ząbkami wszystko ok:-) Nawet nie wiedziałam,że takim maluszkom lakują ząbki :-)

Marysiu moja Gwiazda będzie się układać do drzemki :-)

Miłego dnia :-)

Dzien dobry wszystkim

marysiu u nas tez jest 5 plus ale zimno jak nieiwem co :eek: odczuwalna jak by z -5 bylo taki klimat

kupilam wczoraj Lulusi papcie i nie chce w nich chodzic lobuziara :laugh2:

A gdzie reszta ? Bashi mnie kiedys bolaly tak tydzien przed okresem teraz po porodzie nic mnie nie boli

,ilego dnia

reklama
Hej ja się odmeldowuję:-)

Dziś czasu brak. gołąbki się gotują:-) drugie pranie nastawione - wzięłam się w końcu za wyprawkę i teraz wszystko piorę. Zostało mi tylko kupić pościele, wózek i takie tam duperele:-).
No jeszcze porządek w szafie muszę zrobić....i będę spokojniejsza:tak:

Bashi ja mam bóle przed okresem:tak:
A ty kiedy masz termin @ i testowania zarazem??

Marysia będziesz cykl obserwować??:-)

Liluu ja do tej pory muszę z Mają walczyć aby kapcie założyła:tak:

Agnes no ja też cisnę z zębami, nie ma to tamto i jak na razie jest wszystko ok:-)
Kciuki za szczepienie:-)

Roziu śliczne buciczki, jestem pod wrażeniem:-)

Ostatnia edycja:
Do góry