reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
:-)
Wiem opuściłam sie z forum i to strasznie... jak zaglądałam to podczytałam troszkę i na tym sie kończyło :baffled:
Teraz może bede częsciej wpadaj ;)
Chciałam sie juz oficjalnie pochwalić suwaczkiem :)
i prześle fluidki od czasu do czasu :) póki co zielone :) zielony to w koncu kolor nadziei :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

truskaffka- brzuszek poglaskany:-) fotki mam ale takie czesciowe : glowa.brzuszek.nozki..jak puzzle..:-):-)

katrina- super ze wyrwalas sie na taki relax:-)

ilonko-super ze jestes..sliczny suwaczek

Lilu- lace na g moze sie dowiem czy Katrina zgadla:p

ja juz sie wyrobilam..pol dnia w kuchni a teraz leze a co:p:p

Ostatnia edycja:
Ilonko nie może, tylko napewno masz zaglądać często do nas :tak::cool2:

Chciałam się usprawiedliwić z weekendowej nieobecności- będę w poniedziałek także miłego weekendziku Babulce :* :-)
Szalejcie ile wlezie- a co! :cool2::blink::-D

hej dziewczynki:-)

Dzięki za słowa otuchy:-):-) też mam nadzieję że jak mała się urodzi to będzie ok:-)

Rozia rośnie jak na drożdżach mała:tak: a masz już na oku jakiegoś dobrego endokrynologa??

Joasia to jednym słowem wizyta udana:-)

Truskaffka Amelka po prostu boska:-D:-D

Marysiu zdrówka dla dzieciaczków:tak::-)

Ilonka jeszcze raz GRATULACJE:-D:-D i spokojnej ciąży:-)

U mnie po wizycie ok, z szyjką nic się nie dzieje. Następna za 2 tyg i będę mieć ostatnie usg:tak:

Ostatnia edycja:
Dzień dobry:-)

Roza na szczęście nie musimy natychmiast iśc, bo dzwoniłam do lekarki, a ta rozmawiała z endokrynologiem. mamy spokojnie zaczekać do wizyty, bo takie rzeczy moga nawet do 3 lat się utrzymywać. Mamy to w międzyczasie kontrolować. Jakby się cos działo, to do lekarza i bedziemy szybciej dzialać :-)

reklama
Szybko sie witam i uciekam piec jablecznik :-) - jutro KATARZYNKI ale rodzice wpadna juz dzis :happy: milej niedzieli wszystkim.

629.gif

Do góry