reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witam
wpadam zebyście nie zapomniały o mnie:-D
ja nadal 2w1 , cos tam łapie ale puszcza :-) więc jeszcze się poturlam :-)
nadal siedze w papierkach żeby zdąrzyć przed porodem, dziś byliśmy na imprezie rodzinnej dziadek m miał urodziny..jutro moja córcia kończy 7 lat więc znowu goście i koleżanki z klasy..także cały dzień zleci :-)

Lori - ale ci urosła córcia...jest słodka..też tak miałam z młodszą w dzień w ogóle nie chciała spać i najlepiej non stop na ręcach..
ja na wylocie..ciekawe czy wytrzymam do 28- go:-)

Madziulek - super ze wszystko ok..to najważniejsze..

Bashi - te omdlenia to u niektórych normalne..ja tak miałam w poprzedniej ciązy ..pare guzów sobie nabiłam ..bo nie zawsze panowałam nad tym

Paula - to ty się wygrzewaj żeby cie nie rozłożyło...i &&&& za sale...

przepraszam ale więcej nie pamiętam..życze miłego wieczorku
i lecę do łóżka bo padam na pyszczek :-)

Ostatnia edycja:
reklama
hejka

u nas słońce świeci na maksa ;) czekam aż panna wstanie i zwijam dzieciarnię na spacer, a tatuś niech chatę ogarnia :p

Lori piękne jesteście kobietki:-)
Joanna spokojnie jeszcze chwilę się pokulaj, nie ma lekko :p
a dla Oliwii najlepsze życzenia urodzinowe i buziaki słodziaki przesyłam!

Dzien dobry :-)
JOASIU - STO LAT DLA OLIWKI :happy:
images

LORI - nasza pchelka narazie odrzuca lalki na rzecz autek - ja tez tak mialam :)

witam
Marysiu .. Truskaffka - dziękuje w imieniu córci..
jest przeszczęśliwa , przyszły koleżanki z klasy ( 7 osóbek :-D ) i mam sajgon w domu.. wszędzie ich pełno :-D

a ja ledwo żywa ..od 3 nie śpie , brzuch mnie bolał całą noc , dostawałam jakieś skurcze w pachwinie że chodzić nie mogłam.. m chciał mnie wywieść :-D ale się nie dałam :-) i rano przeszło..
miłego dnia..

Hej...ja malo zywa zmeczona chora...I jeszcze mi sie powazna rozmowa z mezem szykuje bo ten temat mnie juz zabija dobre kilka miesiecy I zaczynam wariowac powoli...nie jestem dobra w takich powaznych rozmowach bo odrazu plakac mi sie chce szczegolnie teraz w ciazy!!! Ale wiem ze musze...
Z mila checia bym wam tutaj wszytsko wyrzucila z siebie moze by mi ulzylo ale po prostu jest mi wstyd! Takze trzymajcie kciuki ze ta rozmowa przyniesie jakies pozytywne zmiany...
Pozdrawiam goraco

Oj widze ze nadal pustki.
BASHI - jaki wstyd ? Po to jestesmy zeby wysluchac, pocieszyc albo doradzic jak trzeba - pamietaj o tym. My tu wspieramy sie nawzajem. I oczywiscie kciuki zacisniete - daj znac jak poszlo :happy:
JOASIU - "wylot" lada moment wiec chlopina sie boi :-)

Witam po weekendzie :-)
My niestety w nie najlepszej formie, bo Puzel dolecza chorobę, a mnie przyplątało się przeziębienie i nie chce odpuścić :baffled: choć dziś już trochę lepiej, więc może obejdzie się bez antybiotyku- mam nadzieję :tak:

Lori dziękuję za kciuki :* na pewno się przydadzą :tak:

Joasiu Tobie również dziękuję za kciuki :* i choroba mam nadzieję, że już odpuszcza, bo nawet byłam w stanie pomyć podłogi :blink:
Spóźnione ale szczere życzenia dla Oliwii z okazji urodzin :*
15684739-3d-transparent-balony-urodzinowe-z-streamer-i-konfetti-na-bialym-latwo-zmienic-kolor.jpg
Imprezka udana? :-)
A Ty tam kulaj się kulaj, ale nie za długo ;-)

Bashi tutaj możemy pogadać o wszystkim- nie ma wstydu! Także jak tylko będziesz chciała to pisz śmiało :blink:
A kciuki oczywiście trzymam i mam nadzieję, że rozmowa przyniesie pozytywny skutek :tak:

LiLuu hop, hoooooppp :rofl2::cool2::-)

No to pozostało mi życzyć Miłego Dnia Babulce :*

Załączniki

• 15684739-3d-transparent-balony-urodzinowe-z-streamer-i-konfetti-na-bialym-latwo-zmienic-kolor.jpg
    15684739-3d-transparent-balony-urodzinowe-z-streamer-i-konfetti-na-bialym-latwo-zmienic-kolor.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 29
Hej:-)

Joasia teraz to wszystko sie moze zdarzyc.... Najlepsze zyczenia dla Oliwci:-D

Paula a ty zdrowiej kobieto, cos czesto chorujesz:baffled:

Marysia biedactwo musi meczyc sie z temperatura ehh

Lori ale fajna juz Lilka jest:-) ja tez sobie obiecalam ze zapisze sie na jakies cwiczonka.

Brzuch mam w rozstepach, nie duzo ale sa i wyglada jak u starej babci, taki pomarszczomy:baffled:. Ale przynajmniej mala jest spokojna, az boje sie przechwalic:-)

Bashi ja tez tak miaoam w ciazy, tyle ze tak po 18 tyg, ale jak zlapalo to masakra.

Kurka zapomnialam jak usunac sygnaturke...

reklama
Do góry