reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
I ja się witam :-)
U mnie dziś szaro, buro, ponuro i zimno, ale śniegu nie widać :no: Jak to dobrze, że nie jeżdżę na nartach :laugh2:
Hmmm.... co by tu napisać... w sumie to już zdrowiejemy- nareeeeeszcieeeee ;-) bo ten wirus to jakaś masakra... przez chwilę mieliśmy objawy podczas ksztuśca, ale chyba jednak to nie to, bo napady kaszlu przeszły :tak: wiem jak to wygląda, bo ponad rok temu miałam styczność z chorą osobą- masakra :szok:
Poza tym dzisiaj wyszliśmy pierwszy raz z psem na "spacer" :-) i powiem Wam, że jestem w szoku jak pięknie chodzi na smyczy :cool2: jeszcze tylko niech szybko nauczy się załatwiać na zewnątrz i będzie bajka :-)
Co do reszty to bez nowości- dzień jak co dzień ;-)

Buziaczki dla Wszystkich zaglądających tu Babulców- tych udzielających się jak i przyczajonych tygrysów- ukrytych smoków :laugh2: muaaaa :*

podpisuję listę ;)

Paula noo niech was się zdrówko trzyma jak najdłużej
teraz mnie dla odmiany coś w gardle drapie :/
Aschlee :) oby małpa już do Ciebie nie wpadała ;)
Marysia pisz co tam ciekawego u was, jak Daruś i Anetka? :)
Roza małymi kroczkami do przodu i zobaczysz jak siostry będą za sobą przepadać :)
u mnie dzieciaki super mają kontakt, ale powiem Ci że mała się zrobiła zazdrośnica:-p jak Mati się do mnie tuli, to mordunia zaraz leci i się wciska między nas, coby być bliżej mamusi niż starszy brat:-p

Witam
U mnie nadal cisza..najczęściej leze bo ciezko chodzic...no i przygotowuje domek i lodowke na brak mamy :):):)
Juz się nie moge doczekać..
Milego wieczorku

biapl przepraszam bardzo ze dopiero teraz ale nie zauwazylam Twojego pytania:zawstydzona/y: pora chyba pomyslec o wizycie u okulisty;-)
Ja mieszkam na granicy Z Dania we Flensburgu

Witajcie :-) czekam i czekam na ksiedza i dupa, przyjdzie pewnie pod wieczor, nic czlowiek nie zrobi, zakupy w 4 literach, mloda w koncu zasnela, a Darus z nudow bajki oglada.
TRUSKAFFCIU - nasza mloda pchelka tez strasznie zazdrosna, nie daj Boze zeby Darus chcial sie przytulic czy usiasc na kolana, natychmiast jest krzyk, poza tym szaleje jak maly diabel, cala poobijana - wybij-okno nam rosnie ale jest bardzo radosna i przez to ze oczka "naprawiane" wczesniej niz Darus to jest o wiele sprawniejsza. Darus niby nie odbiegal od normy ale roznica jest, moze tez dlatego ze dziewczynki sa sprytniejsze :-D poza tym on nie raczkowal a ona tak wiec duzo szybciej bylo jej wszedzie pelno. A teraz oboje zapelniaja wszystkie katy :)
JOANNA - czekamy czekamy i doczekac sie nie mozemy :happy:

reklama
DZień dobry :)

Dawno mnie nie było :zawstydzona/y: Ale tak jakoś mi nie po drodze było z forum... W ogóle z niczym mi po drodze nie było... Jakiegoś doła miałam, ale chyba powoli wychodzę na prostą :) Znowu zaczynam widzieć szklankę do połowy pełną ;)
Tęskniłyście??

Co tam się u Was działo jak mnie nie było?? Bo przyznam,że nawet z ukrycia nie wpadałam :zawstydzona/y:

Miłego dnia:)

Do góry