reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
wymiękłabym jak by mój M w czymś takim wyskoczył :D:D:D:D coś czuję że głupawy nie do okiełznania bym dostała :) heheeh
Ilona Tobie to juz chyba głodek sexualny dokucza na maxa :) jak tam kondycja może wpadnę i zabiorę dzieci na spacer:)

dziama a wpadaj i bierz te paskudztwa jak to mówi piąteczka hehe :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
co do "głodu" to i owszem jest i to jaki,,,,,,,ale tak czy siak nie mogę..... a nawet jakbym mogła nie mam z kim.,.... bo małż podpadł i to porządnie........:crazy:

lece bo najmniejsze wstało na cyca..............:rofl2:

witajcie środowo

Musimy się dziś rozglądnąć za termosem, żeby zabrać gorącą wodę na mleko dla Kuby.
We wtorek jedziemy najpierw do Konsulatu do Dublina złożyć wniosek na paszport dla Kubusia (to prawie 300km od nas), a potem do mojego brata - następne 300km.
U brata zostaniemy do soboty, a potem znowu 7 godz. jazzzdy...

Miłego dnia i witam nową staraczkę.

Roza no....10 .......:-):-):-) jak to dobrze mieć krótkie cykle przed menopauzą he he:-D:-D:-D. Dobra laski z okazji cudownej,wyczekiwanej @ spadam po ciacho :-p:-p:-p

reklama
Do góry