reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

kasiu kciuki zeby wszystko bylo dobrze :)
no a co do ruchow to narazie jest ciezkojak mowisz chociaz to 2 ciaza ale ruchy sa podobne

agnes i dobrze ze idziecie zobaczyc wozek na zywo bo zawsze jest to lepiej :)

ilonko ja kupowalam taki specyfik w aptece saszetki ale nie pamietam jak sie nazywa

reklama
karolcia ty widzę masz tak jak ja. też nie czuję skurczów a lekarz mówi, że pewnie nie wiem że to właśnie to. ja jeszcze 10 dni na wizytę muszę czekać. a ty może juz w przyszłym tygodniu będziesz mieć Jagodę przy sobie. dobrze że póki co nie zapowiada sie że dzisiaj urodzić bo to dzisiaj ta impreza tak? a potem jakby co dziecko juz jest donoszone więc może przychodzić na świat.
co do wózka to ja bardzo chciałam zielony ale cały czas boję się robactwa i jak sie sprawdzi u nas na drodze nieutwardzonej gdzie kurzy sie strasznie. pomyślimy i zobaczymy

addison - związek na odległość??? czy mus pracy daleko macie do siebie?
Mieszkamy 20 km od siebie, chociaż jego i tak nigdy nie ma w domu bo jest kierowcą i wciąż w trasie ale nie jest źle przyzwyczaiłam się i tak często się widujemy biorąc pod uwagę jego pracę.

sylwia_d praca w sklepie wbrew pozorom nie jest taka fajna, wiem coś o tym. No ale tak jak piszesz, każdy grosz się przyda więc tym lepiej dla Ciebie taka pogoda :-)

ViolaPop skąąąąd ja to znam, za każdym razem jak powybieram sobie coś przez internet to jak podlicze to oczy z orbit mi wyskakują :rofl::rofl:

kasia_es zdrówka dla Was !! :-):-)

hej sorry że o sobie ale mam dziś beznadziejny dzień....cały czas czuję, że @ dostanę... nie ma jej jeszcze a ja się głupia łudzę, że nie przyjdzie :-:)-(

jane to załóżmy dzisiaj kółko dla zrezygnowanych,u mnie też dolina:-:)-:)-(...test negatywny,tempka spadła,brak checi do życia a roboty w cholerę...

Hallo Kochane!!!
Jane trzymaj się! Ja teraz jak zaszłam w ciążę, to już gdzieś 20dc zaczął mnie boleć brzuch, i pobolewał co chwilę tak jak by zaraz@ miała przyjść:baffled: Co dziennie się 100 razy podcierałam, żeby sprawdzić, czy @ nie ma!
Agnes mi się bardzo podoba ten fioletowy, na pewno jest uniwersalny, ja to na bank wybrałabym róż:-)
Kasiu es &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za szybki powrót do domku! Trzymajcie się dziewczynki, wszystkie tsy!!!!!
Karola mam nadzieję, że wybrał X-lander Move! Oglądałam go dokładnie i jest najlepszy, i sportówkę można w nim ustawiać przodem i tyłem.
Ilonka, oż biedny ten Nasz Maluszek! Ale może być po pizzy, mogła być cebula, albo jakieś inne dodatki które wzdymają, nawet niektóre przyprawy mogą wywoływać pierdzioszki!
U nas ochłodzenie! Nareszcie! Nie myślałam kiedykolwiek, że będzie mnie cieszyć zachmurzone niebo latem:-D
Ale zaraz lepszą noc miałam, Ada nie miała czkawki, M nie chrapał, no miodzio normalnie!!!!
Nawet mam plan odrosty sobie zrobić, bo tak to mi się nie chciało stać w tym upale przed lustrem:-)

kasia_es dużo zdrówka życzę Słoneczko! dziama86 bidulko współczuję pewnie padasz z nóg,u mnie też cienko ze snem bo temperatura w nocy nic nie spada trzyma sie twardo 38 stopni,masakra!

Witajcie!

Już dziś życzę wam miłego weekendu dziewczyny :tak:

Ja dziś wysprzątałam dom bo jutro spodziewamy się gości,znajomi przyjeżdżają na kawę i z tej okazji jeżeli jutro kupię ciasto na rogaliki to upiekę moje pierwsze rogaliki w żyiu
laugh.gif
laugh.gif

...a teraz uciekam zrobić sobie pazurki :happy2:

Miłego dnia:)

reklama
Do góry