reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

katy to pewnie znowu jakieś cudeńka upolujesz. mam nadzieję że nam pokażesz.

no ja już pomału pływaka chciałabym po tej stronie. za 2 tygodnie juz nie będę się oszczędzać i jakoś będę starała się maluszka pogonić aby zdecydował się pojawić. ale te 2 tygodnie teraz dmucham i chucham na siebie byle nie urodzić.

reklama
Katy do22 ale jutro na 7 przychodzę więc odpuszczam. Golfik jest cienki i mam go na zapleczu w szafie zakładam jak mi zimno a jest u mnie teraz 14 stopni więc masakra. Udanej impry kochana

Jutro w końcu będę razem z moim skarbem ech ostatnio 24-26sierpnia się widzieliśmy już sie doczekać nie mogę

dziama to się jutro będzie działo :-D:-D:-D Bo do mnie masz niedaleko, to daj jakieś ostrzeżenie,że w najbliższej godzinie jakieś trzęsienie ziemi może mnie nawiedzić, cobym się przygotowała na nie :-D:-D:-D

Lori zapomniałam Ci wcześniej odpisać, że ja bym chciała łazienkę w kolorach turkus-krem lub turkus-jasny popiel, ale czarno to widzę :-( Muszę powoli zacząć to ja jakoś ogarniać...

Lori no właśnie jest problem z tym turkusem, bo nawet ja w necie przeglądam, to nie moge znaleźć, więc obawiam się,ze jak już mi się uda, to będą miały taką cenę, że mi w pięty pójdzie i będę musiała coś innego zrobić... ALe zobaczymy... Jak mi się będzie nudzić w tym tygodniu, to sobie pojeżdżę po sklepach i poszukam :-)

hejka

no i...po sobocie, masakra jak te weekendy szybko mijają

Viola dzięki :) oj tak, cudny widok, jeszcze do mnie nie dociera czasem że faktycznie w brzuchu rośnie mały człowiek :D
JAki ten Twój synek grzeczniutki :) a sąsiadki..ehhh szkoda nerwów, zawsze jakaś MONDRA baba się nawinie:baffled:
Agnes, ta końcówka daje w kość, trzymam kciuki żeby niuniek nie siedział w brzuchu za dlugo ;)
Dziama byle do konca @ i już ślę ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~na nowy cykl ;)
polece zaraz fotki oglądać ;)
Rozia no niestety łazienka to niezły wydatek :eek:
Roza nieźle praca działa na brzuszek hehe
początki i dla maluchów i dla wychowawczyń ciężkie, ale że tak powiem Ty już "stara wyjadaczka" to jestem pewna że szybko z dzieciakami znajdziesz porozumienie ;)
trzymam kciuki za 14go;)
Kasia oj tak, sama radość widzieć malucha, a ty masz podwójną radość :)
cały czas trzymam za was kciuki ;)
i też chętnie bym zobaczyła zdjęcia dziewczynek i brzuszka :D

Pozdrawiam Babeczki ;)

Katy, baw się dobrze i udanych zakupów, pochwal się potem!
Aniu, postaram się po niedzieli cyknąć jakąś fotkę i dodać, jeśli chodzi o dziewczynki, to mam nagrany film z połówkowego, ale fotek nie mam...
Róziu, a te? Płytki Ceramika rako Frostica turkusowa mat. 39,7x39,7 GAR3F015

Dziękuję za porady dotyczące butelek, tak właśnie myślałam, że na początek kupię po dwie, a potem się najwyżej dokupi. Ja chyba się zdecyduję na butelki Lovi, oni mają takie butelki "samosterylizujące" tzn wlewa się gdzieś tam wody i wstawia do mikrofali na 90 sekund i gotowe. Tyle, że drogie cholery są...
Dzięki za namiary na sprzedawców. Ja ostatnio zrobiłam zakupy u tego: Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

A co do Kioskowych ciuszków, to uwielbiam je!!! Dziama, gdybyś miała kiedyś ochotę na zakupy u nich, to mają sklep w Koronie.

Dobranoc!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry