reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

roziu no prawie na wylocie...zobaczcie dziewczyny co sie na pazdziernikowkach dzieje ile tam juz urodzilo dziewczyn wczesniej...agnes no to dobrze,ze spokojniejsza nocka,ale ibserwuj dalej...ja tez dzis pospalam do 9,jak nigdy :)jak chodze to mam bole okresowe,jak siedze to tez,a jak sie poloze,to mija kurcze...musze skontrolowac torbe tak na wszelki wypadek,zeby potem jak cos nie panikowac...no ale tak jeszcze ze 2 tyg.chcialabym zaczekac;)tez juz nigdzie prawie nie wychodze,tylko po takie drobnostki,jak chlebek i co brakuje...ciezko mi i jak chodze to spojenie lonowe boli,a raczej kluje...

reklama
Witam dziewczynki

Pamelo &&&&&&&&&&& wydaje mi się że taki test miałaś kup normalny i przeczytaj ulotkę przed zrobieniem :tak:

Agnes oby mały jeszcze posiedział w środeczku tak jak chcesz:tak::tak:

Rozia powodzenia z autkiem:tak:

Pozdrawiam was wszystkie gorąco

A gdzie Piąteczka, Katy,Ilonka,Zzagubiona i reszta niewymieniona

jestem na chwilkę,mam przerwę w pracy.jak sie wyrobię to wieczorem zakupię nowy test i rano powtórka z rozrywki! ulotkę przeczytałam jeszcze raz i wszystko zrobiłam jak pisało,ale ten test kupiłam po raz pierwszy,zawsze kupuję innej firmy:confused:.no nic jutro następna próba.tylko czym ja tam nasikałam że mi sie kreseczka rozpłynęła,chyba smoczym jadem:dry:...idę cosik przegryżć i wracam do pracy. Aniu bidulko współczuję tego bólu zęba dla mnie nie ma nic gorszego,oby już więcej nic Cię nie bolało!Lori ale Cie męczy Słońce,ale za to na końcu czeka piękna nagroda za ten cały trud!!!ciekawa jestem co tam u Ciebie siedzi w brzuszku,myślę że dziewczynka.Rozia powodzenia w załatwianiu autka!Agnes ja juz sie nie mogę doczekac zdjęć Twojego maleństwa! pozdrawiam wszystkie i uciekam!

Pamelo ale jak to kreska ci się rozpłynęła ?? a miałaś kreskę kontrolną??
może zrób zdjęcie będzie łatwiej zinterpretować a poza tym tempka w górę nie ma innej opcji

no maiłam nasikać na test i jak tylko to zrobiłam to w miejscu na kreseczke mówiąca ze jestem w ciąży pojawiła sie czerwona kreska,ale nie pionowa tylko taka jakby sie zmyła,taka bardziej pozioma,ale bardzo wyrazna,no a kontrolna tez sie pokazała.może za dużo nasikałam albo test ferelny,też sie zdarza.uciekam bo sie spónię,pa pa

Dzień dobry :)

Ania i jak zęby?
Pamela ale nas trzymasz w niepewności:-D
a tak poważnie to wielgaśne kciuki zaciśnęte i byle do jutra :) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
tempka ładnie poszła w góre, chyba mąż miał rację hihi zapłodnił :p
Biapl ja wczoraj miałam taki tępy ból w dole brzucha jak na @ ...zestresowałam się, dziś spokój. Tak myślę że może to po wczorajszym usg, emocjach...
a mięta i rumianek pomagają przy takich bólach?
Agnes melduj melduj...bo my tu pazury pbgryzamy :p
Ilona jak tam słodziaki dwa?

Miłego dnia :)

agnes tak nastraszyła mnie wczoraj ze w nocy ciągle lukałam na telefon czy nie ma od NIej wiadomości :sorry2::happy2::happy2::happy2: hehe
truskawa pisałam Ci juz na grupie ale napusze i tutaj........wygladasz przecudnie, promieniejesz, kwitniesz , po prostu szczęście wypisane na twarzy :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-) hmmmmm....... a podobno dziewczynki odbierają urodę....... nie zauwazyłam :-D:-D:-D:-D:-D:-D

a moje chłopaczki padły......a mamuśka ma czas na kawusie i kawałeczek szarlotki :-D

reklama
Truskafffk:)no ja nie wiem,czy ta herbatka z miety i rumianku mnie pomogly,ale jak ja wypilam to w mig te bole przeszly;)a wiecie,ze wlasnie wchlonelam cala miseczke lodow czekoladowych;)a teraz zajadam sie zamrozonymi truskafffkami miefzy innymi;)narazie 11 kg na plusie...pozdrawiam:)

Do góry