reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
dzień dobry dziewczynki

widzę, że nie tylko ja mam dzis problem z netem, żeby się tu dostać kombinowałam pół godz:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy:

axa adusia sliczności

pamela no nasikaj kobieto, bo my tu padniemy z ciekawości

katy przestań się ukrywać

viola fajnie wyglada dzidzia jak ma takie dwie perełki w buziaczku

ania a dopiero co pisałam o korzyściach wynikajacych z braku samca ha ha

ilonka kiedy wyruszasz na polowanie do biedronki?????

sylwia moje maluszki często są poobijane w wyniku różnych wariacji- a dzis rano się pobiły i opluły- myślałam, że je ukatrupię

tyle mi w głowie zostało , choć starałam się bardzo

buziolki i miłego dzionka

Hej ho :baffled:

ViolaPop - ale dzielny Antoś ... stwierdził że co on się tam będzie rozdrabniać, raz dwa i po kłopocie :-)

Axa - o matko jak ja już bym chciała takiego bąbelka. Mam ochote wyściskać Adusie i zabrać do siebie :-p:-p:-p

Ania - nawet nie wiesz jak bardzo ja Cię rozumię, czasami mam ochotę walić głową męża w kaloryfer :wściekła/y:

Pamela - no gdzie jestes? jak tempka? jak teścik?

piateczka - ja mialam spokój rano dopuki nie pojawił się kot :-D ... dzisiaj rano zrzucił kwiatka z parapetu centralnie na nasze łóżko w sypialni :confused2:

Ilonka - udanych poszukiwań kombinezonu :)

Hallo!
Aniutka ja miałam to samo! Jak mnie coś w nocy obudziło, to nie mogłam zasnąć, a i tak budziłam się na siusiu! M to myslałam, że zabije za to chrapanie, zresztą teraz też tak myślę. W PL spałam cały czas z Kackiem w jego pokoju, nie dlatego, że on chciał, tylko ja;-) Tu DE mamy sypialnie, i śpię z M ale co to za spanie, z 4 razy w nocy muszę go walnąć, żeby na bok się położył! Straszne to chrapanie jest!!!!!
Kacuś już nie jest zazdrosny, we wszystkim pomaga, nawet rozbiera Malutką, i myje jej pytki podczas kąpieli:-)
Truskafko Dużo Usmiechu i Spełnienia Marzeń dla Mistrza! Przyszłego Brata!!!!
Lori jeszcze trochę Kochana, i mam nadzieję, że ten suwaczek jet proroczy!
Viola ależ szybko wyszły malutkiemu ząbki:-)
Pamela&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hej Kobitki wróciłam w zasięg :) dziś mam wizytę u lekarza i chyba wrócę na miesiąc do pracy... Między ludzi, chyba trochę mi tego trzeba. 2 miesiące leniuchowania były super! I pewnie szybko za mini zatęsknię hihihi
Ja czuję się dobrze, Mały fika, mąż oszalał ze szczęści, mówi do brzuszka, czyta mu, próbuje się komunikować pukając mi w brzuch :)))
W skrócie jestem bardzo szczęśliwa, ale trochę przerażona. Zwłaszcza, że nie jestem zameldowana w wawce i zaczynają się schody, a to ze szkoła rodzenia a to a tamto grrr ale jakoś musimy to poogarniać... Nie mówiąc już o mieszkaniu ( 4 piętro bez windy...) No ale nie marudzę, ściskam wszystkie i każdą z osobna!
Pamela czekam na wieści i zaciskam kciuki!

Axari, Twoja księżniczka już na świecie???? Boże jak ten czas leci!!! serdeczne gratulacje!

Ostatnia edycja:
Katy odezwij sie bo sie martwie teraz.......... taki opis .........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

witam kochane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
agnes pewnie niebawem napisze do mnie takze dam znac czy Oluś juz szykluje sie na ten świat :-)
pamela &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Viola czyli kupujac na 74 taki kombinezon bedzie on mega za duzy na małego??????????????? bo przegladałam te kombinezony kiedys i nie wiem bo lepiej aby był za duzy niz za mały ... hmmm sama nie wiem....... :sorry:

aaaaaaaaa axa Adusia boska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Truskawa moc buziaków dla synusia....... sto lat dla niego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-)
kiedy mozna sie wprosic na impreze urodzinową hihi ???????????????

Ostatnia edycja:
reklama
Ilonka jak chcesz na całą zimę do marca to może faktycznie ten 74 bo zima jest długa.Ja mam jeszcze 2 kombinezony na 74 więc chciałam na 68,żeby miał na jesień i początek zimy.A nie wiadomo w jakim tępie urośnie pawełek:)

My w tygodniu byliśmy na kontroli w poradni patologii noworodka i pani lekarka była zdziwiona,że mały już taki duży i taki zdolny. Pani go położyła,żeby go pooglądać a on myku myk i już na boczku.Wzięła go za rączki,żeby zobaczyć jak ciągnie główkę za tułowiem a on zlapał się za rączki i prawie sam usiadł hehe a jaeszcze jak ząbka zobaczyła to takie oczy zrobiła:szok:

A jeszcze wam powiem,że w niedzielę byliśmy u mojego brata na obiedzie na kluchach ziemniaczanych i mały tak się patrzył i oblizywał,że szok i mu powiedziałam,że mu dam jak będzie miał 4 ząbki hihihi i co wracamy do domu a tu ząbek:) wczoraj następny:)

truskafka 100 lat dla syneczka:-)

dominika super że u Was wszystko ok:) mój mąż też tak miał:) i ciągle szaleje na punkcie małego:)

Do góry